Kezdőoldal » Utazás » Biztosítások » 14 éves Suzuki Swiftre lehet...

14 éves Suzuki Swiftre lehet utasbiztosítást kötni?

Figyelt kérdés
Jövőre tervezek haverokkal kimenni egy hónapra Skandináviába, és persze ekkora utat biztosítás nélkül megtenni öngyilkosság. Sajnos olyasmit hallottam, hogy 10 év fölötti autókra már nem lehet utasbiztosítást kötni. Ez igaz?
2011. júl. 28. 21:36
 1/5 anonim válasza:

Lehet.

Nekem a 16éves trabantomon is volt.

2011. júl. 28. 22:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Utasbiztosítás. Olvasd el még 1X!!!! Benne van a nevében, hogy UTAS, tehát utas biztosítást nem a kocsira kell kötni, hanem a benne utazókra. Tehát tökmindegy milyen kocsival mész, akkor is magadra kötöd (meg az utastársaidra. A kocsinak meg amúgy is van kötelezőbiztosítása.
2011. júl. 28. 22:34
 3/5 A kérdező kommentje:
Akkor lehet, hogy rossz néven neveztem meg; amire én gondoltam, az olyan biztosítás, ami takarja pl. lerobbanás esetén a szervizelést, stb.
2011. júl. 28. 22:40
 4/5 anonim válasza:

Azt is utasbiztosításnak hívják, jól mondod.

www.cfbroker.hu

Ez egy alkuszcég, segítenek kiválasztani a legjobbat.

2011. júl. 29. 09:47
 5/5 anonim válasza:

lehet

Nekem a Harminc éves Moszkvicson volt.

Kiszel Tünde voltam

2011. júl. 31. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!