Utasbiztosítást csak saját magunknak lehet kötni vagy másnak is?!
Figyelt kérdés
Meglepetés utat szervezek (a páromnak) a házassági évfordulónkra. És szeretném tudni, h megköthetem-e a biztosítást anélkül is ,hogy ő ott lenne vagy tudna róla?2010. aug. 13. 19:30
1/5 anonim válasza:
biztosan lehet, de nem egyszeru... amikor kijottem irorszagba dolgozni, anyam kotott ram "posta őr" biztositast a postanal, es eleg maceras volt, foleg felujitani... de szerintem egy rovidebb 1-2 hetes utra biztosan lehet ilyet, csak menj le a postara es kerdezd meg (vagy barmilyen mas helyre ahol kotnek ilyen biztositast), de az adatait vinni kell..szemelyibol/lakcimkartyarol/utlevelbol, stb.
2/5 anonim válasza:
Igen, lehet. Név, cím, más nem is kell. Jó utat és sok boldogságot! :-)
3/5 anonim válasza:
Én is épp most kötöttem meg, ugyanúgy ajándék volt a páromnak az út, így titokban csináltam:) csak a nevét meg a címét kérték el, semmi gond nem volt belőle:) (mondjuk biztosítója válogatja, lehet, hogy valahol elkérik a személyi esetleg taj számát, azt meg titokban lesd meg, ahogy én;).. csak nekem mégse kellett:) )
4/5 anonim válasza:
Én is megtudtam kötni a párom biztosítását, úgy nyilván könnyebb, hogy ha te vagy a szerződő fél, és magadnak illetve a párodnak is kötsz. Természetesen senki nem akadályoz meg benne, nekem viszont kellett a személyigazolvány száma is, ahogy neve, lakcíme, születési dátuma is! A legegyszerűbb ha a tajszámát is lelesed, így biztosan nem érhet meglepetés, bár az nem hiszem hogy kell!
5/5 A kérdező kommentje:
köszi:)
2010. aug. 14. 13:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!