Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hol tudok Uniqa utasbiztosítás...

Hol tudok Uniqa utasbiztosítást kötni, melyik utazási irodában Budapesten?

Figyelt kérdés
Itt csak 250 Ft/nap, de ha más biztosítónak is van ennyiért, akkor az is jó lenne helyette.
2011. aug. 2. 11:18
 1/2 anonim ***** válasza:

online nem jó? itt össze is tudod őket hasonlítani:

www.netrisk.hu

vagy

www.biztositas.hu

az utasbiztosítás-t válaszd az oldalon.

2011. aug. 2. 11:53
 2/2 anonim ***** válasza:

Menj be egy Uniqua irodába, az a legbiztosabb. Az utazási irodák lehet felszámolnak némi pluszt, mert miért ne, bár nem tudom hogy működik! :)

Egyébként én is ezt akartam megkötni, de nagyon gyorsan lebeszéltek róla. Ha valamelyik közeli európai országba mész, ahol fejlett az egészségügy és közel mindent fedeznek eu biztosítási kártyára is, oda elég ez talán, viszont ha nem eu-s országba mész, avagy olyan helyre, ahol nem fedeznek bizonyos dolgokat, akkor érdemes egy kicsit drágább biztosítást választani. Pl. baleset, műtét esetén ha jól emlékszem ezek csak 3 millióig térítenek max, míg jobb helyeken sajnos egy komolyabb műtét nagyon nem áll meg itt sőt, olykor 15-20 milliót is nyaldoshatja.

Ne aszerint válassz, hogy melyik a legolcsóbb, hanem kicsit nézz utána és gondolkodj. Biztosítást nem azért köt az ember, mert az egy szükséges rossz (ennyi erővel ki is lehet kerülni), hanem azért, hogyha baj van, akkor tényleg legyen mire támaszkodni.

Nézd meg a netrisk keresőjét, ők adnak egy-két egész jó ajánlatot is nem olyan vészesen drágán!

2011. aug. 2. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!