Berlinben nyáron is pulóverben vannak az emberek, vagy szokott olyan kánikula lenni, mint Budapesten?
Kánikula nincs Németországba. Èn itt a 43 fokra értem ami akár otthon 2 hétig is tart. (idén Mo-n voltam júliusban és 2 héti 40 fok volt)
De vannak napok mikor akár 35 fölé is megy a hömérséklet, de szerintem kicsit hüvösebb van általában. Viszont -20 fok is nagyon ritka, de tartós -10 is.
Èn habár stuttgart-frankfurt környékén lakom 4 éve azt tudom mondani, hogy jan-március hideg max -5 fok de lehet enyhe is plusszal végig. aztán április-junius esös, hüvösebb inkább vékony pulcsi is. szinte minden évben Juliusban van 1x pár nap nagyon meleg. és augusztus elég változo, de szeptember-október szinte rövid újjas idö majd az alsö fagyok dec közepe felé jönnek.
persze ez általánosság, de 4 év alatt ezt figyeltem meg. szept-okt a legszebb 20-25 fokkal.
Én is Stuttgart-Frankfurt környékén lakom, mi már fűtünk :)
Az idei nyár tényleg egy katasztrófa volt, előtte kb. ugyanolyan volt, mint Magyarország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!