Mi a véleményetek erről az osztálykirándulásról?
9.-esek vagyunk, egy értelmes, normális osztály (Komárom-Esztergom megye). Az ofőnk, akit imádunk, természetesen ránk bízta hogy hova akarunk menni osztálykirándulásra. Ezeket gyűjtöttük: PÉCS, EGER, SZEGED, BÉCS, PRÁGA. Az osztály nagyrésze persze a Prágára szavazott (én Pécsre). Szerintetek megéri, hogy egy ottalvásra elmenjünk Prágába? Az út borzasztó hosszú, vonattal szándékozunk menni, úgy is 6 óra minimum. Én nagy hibának tartom. Persze szép meg minden meg ami a leg inspirálóbb az hogy 'KÜLFÖLDÖN' van... De az osztálykirándulásnak nem az a lényege, hogy elmenjünk a világ végére, nagyon sok pénzből, hanem az, hogy együtt legyünk... Az ofőnek mindegy, na de én hogyan vegyem rá a többieket, hogy inkább maradjunk Magyarországon? Jövőre úgy is Londonba megyünk (mivel ez idén nem jött össze), az is lesz egy jó 110000 Ft, minek most ilyen messzire menni?
Ey másik kérdés, aki volt már esetleg Prágában (vonattal)vagy netán osztályfőnök, neki erről mi a véleménye? És mennyi körülbelül egy vonatjegy oda? Szállás, étkezés az drágább vagy olcsóbb Magyarországhoz képest?
És mennyibe kerül majd ez a kirándulás úgy durván fejenként? 2 napos, vonattal kajával mindennel én úgy 35 ezerre saccolok.
Köszönöm válaszotokat!
Utolsó kommentelő, utálom az ilyen se.ggfej barmokat! Egy szóval sem mondtam azt hogy nincs rá pénzem. És nyugodj meg, nem egyedül vagyok az osztályban, akiknek nem esne jól most egy ekkora kiadás, ha jövőre is lesz egy nagy. Biztos valami újgazdag sza.rházi vagy. (...)
Az osztálykirándulás, mint nevében is bennevan, OSZTÁLYkirándulás. Kimaradni semmiképpen nem szeretnék, és nem is fogok, ha a világvégére is megyünk, mert akkor is kinyögöm valahogy.
Okos vagy, drága, mondhatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!