Valóban nyertünk, mit tudtok erről az utazási irodáról?
Happy day touristik... kaptunk kb egy hónappal ezelőtt egy ilyen visszaküldendő rejtvényt amit megoldottunk és feladtunk. Egy hete jött egy levél, hogy menjünk el a nyeremény sorsolásra mert nyertünk. Édesanyám el is ment és ez egy termékbemutató volt vacsorával és nyeremény sorsolással. Nyertünk egy buszos utazást Olasz országba. Tavasszal vagy ősszel mehetünk, kaptunk papírt (fénymásolt, egyszerű) amin állítólag minden rajt van de nem igazán. Csak egy 030 kezdetű telefon szám, egy igénylő lap, az utazási iroda címe (Német országban) és, hogy mi mindent biztosítanak ingyen. (utazás, szállás, reggeli). Ugye ez egy Német utazási iroda... most hallott valaki erről valamit, bízhatunk ebben vagy mit gondoltok?
Utazási iroda weboldala: [link]
Az ilyen "nyeremények" mindig gyanúsak...
Azt a céget, amelyik a termékbemutatót szervezte, kellene megkeresni bővebb információkért.
Megmondom őszintén, én nem mennék el ilyen bizonytalan szervezésű utazásra, nem szeretem a váratlan meglepetéseket (pl. a szállodában szembesülök vele, hogy kötelező kifizetnem az ebédet+vacsorát is, ami 1500 euró)...
ne meg nyitottam ezt az oldalt. és jó hogy félig angol és félig német.
Herzlich willkommen bei Happy Day Touristik
maga aaz iroda neve angolul van de a többi minden németül, még jó hogy így írták.
attól hogy németek használhatnak egy angol nevet. söt rengeteg német cég föleg akik a turistikával foglalkoznak azoknak angol nevük van.
a telefonszám elöl hiányzik a 0049aztán a 30..... mert ez egy Berlini szám. Rákerestem egy kicsit erre az irodára német google-n és van róla néhány fórum, de nem nagyon olvastam végig,mások is azt kérdezik hogy milyen az iroda?
szerintem ez az a tipikus termékbemutatós dolog. amikor is elmész egy ilyen útra, és minden nap minimum 1 termékbemutatón veszel részt. mielött elmentek rá,mindenképpen részletesen nézetek utána mit is takar,de elsö ránézésre ez csak egy ilyen tukmálós út, amiröl sokat olvastam már és sokan azt mondják, hogy attól hogy minden nap 1-2 óra termékbemutató volt,még jól is érezték magukat.
szóval a cég neve stimmel, az oldal elég egyszerü de normális. több más német oldalon is elöjött a nevük. regisztrálva vannak mindenféle telefonkönyvekben. és a telefonszám is normál csak úgy kell hívni hogy 004930..... mert az okosak ezt nem tették elé.
Köszönöm az eddigi válaszolóknak, főleg az utolsónak! Mindenképpen érdeklődünk, hogy pontosabban mit takar ez az egész. A termékbemutatós dolog nem annyira zavar, én inkább attól féltem/félek, amit a 2. és 3. válaszoló írt.
Egyébként a helyesírás... 22.48-kor, holt fáradtan írtam. Elnézést, hogy nem vagyok tökéletes!
anno egyik ismerősömék voltak egy ilyen üdülésen, de nem emlékszem, hogy milyen utazási iroda volt.
Minden nap részt kellett venni x óra hosszás termékbemutatón, előadáson, de amúgy tényleg ingyen volt, nem volt kötelező vásárolni semmit. Őket nem zavarta, végigülték, aztán bemutató után mentek csavarogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!