Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » MI a véleményetek erről a...

MI a véleményetek erről a sátorról? Milyen időjárást bír ki? És megéri-e az árát?

Figyelt kérdés
[link]
2011. júl. 14. 16:34
 1/5 anonim ***** válasza:

az ára nem derült ki, de egész jó kis sátornak néz ki.

kérdés: mire akarod használni?

ha túrázáshoz kell, akkor érdekes lenne az összecsomagolt mérete, súlya.

ha kempingezni akarod, akkor sztem egy személynek kényelmes, 2-nek már nem annyira.

Mit bír?

Az átlagos időjárást mindegyik elviseli, de egy Everest expedícióhoz ez kevés.

2011. júl. 14. 17:27
 2/5 A kérdező kommentje:
Az Evereszthez kevés de egy vihart kibirna?
2011. júl. 14. 18:18
 3/5 anonim ***** válasza:
ezt nehéz megmondani, sok a felesleges dolog rajta, ez látszik is a súlyán. Például függöny (minek?), az előtérben padló (még hátrány is szerintem). Én ezek alapján sem venném meg, valószínű az esőt bírná, de nagy viharban (mint a legtöbb sátor), ez is megadná magát és beázna. Nagy szélnél sajnos majdnem minden sátornál összefújja a külső-belső réteget a szél, ami így beázik. Szerkezetileg szerintem bírná, ez bevált forma, tehát nem dőlne rátok/rád, erős szélben max. picit deformálódna.
2011. júl. 14. 19:04
 4/5 A kérdező kommentje:
miért hátrány a szőnyeg az előtérben?
2011. júl. 14. 20:07
 5/5 anonim ***** válasza:
mert csak koszos lesz, beviszed a sarat, amit aztán elpakolásnál vakarhatsz le, hogy ne mocskolja össze a belső sátrat, amihez rögzítve van (így együtt kell összerakni). Emellett bogarak ugyanúgy felmennek rá, csak itt észre is veszed őket, nem úgy, mint a fűcsomók között. Végül megdobja a sátor súlyát is, nem is kicsit, ami ha nem autóval szállítod háztól házig (kempingig), akkor sokat szamít.
2011. júl. 15. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!