Hogyan működik ez az online csekkolás?
Nem tudom pontosan, de a repülőtéren megjelent egy szerkezet, ahol Te be tudsz csekkolni, azaz nem kell sorba állnod. Akad ott azért személyzet (talán mert új, max. 1 éve láttam először) aki segít.
Amit kaptál anyagot van rajta (vagy a mellékletben) vonalkód vagy az újabb négyzet alakú "tájkép"?, azzal szerintem megy a dolog.
Elég régóta én se kapom az ismert repülőjegyet, van egy printert jegyféle, ezt bemutatva, merthogy benne vagy a rendszerben adják is beszállókártyát.
Én egy e-ticketet kaptam e-mailben, amin van úgynevezett
"foglalás kódja", illetve az útvonal (átszállások, járatok számai).
A foglalás kódj alapján azonosítanak be checkoláskor? Vagy milyen kód alapján esetleg?
Na, én ezt nem értem most már.
Lefoglaltam egy retúr utat (átszállásokkal)
Azután megerősítettem a foglalást, majd kifizettem a jegyet
Ezt követően küldtek e-mailben egy útvonaltervet.
Ez több légitársaságot is érint.... mert átszállássl van és országonként más, így sikerült összehozni
Ebben az esetben minden repülőtéren be kell mutatnom az e-mailben kapott útvonaltervet, és arra adják ki az adott járatra érvényes jegyet, amivel felszállhatok rá?
Ne nézzetek hülyének, most vagyok először ilyen helyzeteben, így tapasztalatom sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!