Hol lehet a neten levelező partnekeret keresni?
...Én eddig csak néhány elég gagyi oldalt találtam. És különféle társkereső oldalakat adott ki a kereső, amire szintén nem vagyok vevő. Ha fölmegyek a chatre, kb ötpercenként rámír mindenféle kielégítetlen perverz állat, és már unom...ha valaki olyan ír, aki nem perverz, nem akar webcamozni, chatszexelni stb., akkor is csak úgy érdeklem mint nő, legfeljebb egy kultúráltabb hangnemet üt meg. Miért nem lehet néha "csak" barátkozni? Barátokat keresni? Levelezni ilyenolyan témákról? Ezt keresem!
Plz!
Köszi!
Amúgy, igen, gondoltam arra, hogy itt a gyak. kérdéseken is talán lehet...de nem akartam offolni. Úgy értve ha föltennék ide kérdés gyanánt egy felhívást, hogy ilyen-olyan emberekkel leveleznék azt lehet törölnék.
Bárkivel, de konkrétabban: szívesen beszélgetnék orvosokkal, vagy orvostanhallgatókkal. Hogy miért? (nem vagyok eü dolgozó, más vonalon mozgok) egy személyes, és fontos dolog miatt...ért egy kis trauma a kórházban tartogattam sokáig magamban, de úgy gondoltam ez lehet tudna segíteni. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!