Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Ki melyik országba vándorolna...

Ki melyik országba vándorolna ki és telepedne le? És miért?

Figyelt kérdés
2010. dec. 24. 18:42
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
nagyon sokan írjátok Angliát. durva, én többször voltam kint, de én nagyon nem bírom a kinti éghajlatot
2010. dec. 26. 19:05
 12/25 anonim ***** válasza:
87%
Angliában az idén kevesebb csapadék esett, mint Mo-n. A nyár kellemesebb, ugyanis nincs kánikula... az ember a nyár nagy részét munkával tölti, ott pedig nem lényeg a nagyon meleg. Elárulom, sokkal kellemesebb 25 fokban dolgozni menni, mint 32-35-ben hőgutát kapva. (Próbáltam mindkettőt, tudom) Télen, ha jó szigetelésű a lakás igazából nem kell fűteni (mi az idén még max 2 órára kapcsoltuk be a fűtést összesen), mert nem esik annyira 0 alá a hőmérséklet, hogy a lakást annyira lehűtené. Ezek tényleg kegyetlen dolgok! Nem is értem, hogy bírom én ezt itt ki! Úristen! Tényleg nagyon szörnyű! :)
2010. dec. 27. 20:14
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

ma 20:14

Azért nyáron nem mindig 20-25 fokok vannak..HA ilyen jó idő van akkor már meleg van,és az jó.Általában 15-18 fok között szokott lenni,és többnyire esik az eső akkor is..Nekem néha igenis hiányzik a 30-35 fok meleg..5 év alatt nagyon meguntam,hogy nyáron is pulcsiban kell lenni..

Télen igaz nincsenek mínusz 20 fokok,de mostanában lemegyünk mi is mínuszba..Volt már idén itt kint is mínusz 5-8 fok..A jó szigetelésű házakról meg annyit,hogy abból van a legkevesebb..

<Oxford>

2010. dec. 27. 20:19
 14/25 anonim ***** válasza:
79%

Én is 5 éve élek itt és plusz még éltem már 2 évet ezen túl is régebben, mégsem látom annyira szörnyűnek a helyzetet. Elismerem a nap nem süt annyit, de pulcsi azért nem kell nyáron, viszont én nagyon nem sírom vissza azokat az időket, amikor odaolvadtam az aszfaltra nyaranként és már hajnalban majd meg fulladtam a hőségtől, amikor mentem munkába/suliba.

De kinek mi! :)

2010. dec. 27. 20:27
 15/25 anonim ***** válasza:
87%

Én nagyon szeretem a csendes, szürke égboltot, és a kis szitáló esőt!

Nem mindenki az a bulizós, strandon ökörködős fajta ember.

2010. dec. 27. 20:36
 16/25 anonim ***** válasza:
89%

Én Olaszországban. Temperamentumosak az emberek, mosolyognak, pozitív légkör, családi összetartás és nagy baráti összejövetelek, meleg, kedves emberek, helyes olasz pasik=P

Egyébként imádom Olaszországot, már többször voltam és szerintem jól érezném magam. De máshol is el tudom képzelni az életem, valami déli országban vagy Németországban az életszínvonal miatt.

2010. dec. 27. 21:32
 17/25 A kérdező kommentje:

mindenkinek más jön be.

én se bírom a meleget, viszont engem az állandóan szürkés, borongós ég lehúzott

2010. dec. 27. 22:24
 18/25 anonim ***** válasza:
89%
Ha európa, akkor leginkább anglia vagy svédország( Stockholm, Malmö ). Ha ázsia, akkor japán. Ha pedig mégmesszebb mennék, akkor ausztrália!!!!
2010. dec. 29. 11:48
 19/25 anonim válasza:
91%
Svédország! Régi álmom, és nem sokára valóra válik :)
2010. dec. 30. 23:03
 20/25 anonim ***** válasza:
83%

Németország [Stuttgart vagy Berlin]

Ausztria [Bécs]

Ausztrália [Sydney vagy Melbourne]

USA [New York [manhattan] vagy Los Angeles [malibu] -->esetleg a belváros mindkettőben]

Ezek vonzanak...ezek közül leginkább LA tetszene, csak hát messze van, és hiányozna a család, szintúgy, mintha Ausztráliába mennék :)

Egyébként az egyiket biztos megvalósítom...valószínűleg Ausztria vagy Németország, bár én inkább angolt szeretnék tanulni, de a németet is megfogom! =)

2010. dec. 31. 14:58
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!