Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Melyik a jobb? Iskolába...

Melyik a jobb? Iskolába járni, vagy dolgozni?

Figyelt kérdés
és miért?
2010. dec. 13. 13:02
1 2
 1/12 anonim válasza:
48%

Iskolába járni, jól tanulni (!!!), majd dolgozni.

A kettőt egyébként nem lehet összehasonlítani.

2010. dec. 13. 13:08
 2/12 anonim válasza:
48%
Én szerettem iskolába járni, de már elég régóta kinőttem belőle, és most nem szeretnék újra visszaülni a padba.
2010. dec. 13. 13:10
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Nincs összefüggés a jó állás és a jó iskolai jegyek között. Annak lesz jó állása, akinek jók a kapcsolatai.

Egyébként dolgozni jobb, de csak akkor, ha szereted is, amit csinálsz és a főnök is rendes. Ha a kollégák vagy a főnök roha.dék, esetleg utálod, amit csinálsz, akkor a suli jobb. Ha a sulid tele van cigánnyal, és minden nap megvernek, akkor a munka jobb.

Ha a suliban rosszak a jegyeid, akkor otthon kapsz lecseszést. Ha munkád nincs, akkor koldus leszel és megfagysz az utcán, vagy megölnek. Szóval mindkettőnek van jó és rossz oldala. Ami miatt a munka a nyerő: függetlenség.

2010. dec. 13. 13:12
 4/12 anonim ***** válasza:
az a jó, ha saját magad ura vagy. Utáltam iskolába járni (tanulni nem utáltam, csak suliba járni) és utáltam főállásban is dolgozni... engem a monotonítás kikészít. Mióta szabadúszó vagyok, azóta semmi bajom. Tehát se nem dolgozni, se nem tanulni nem rossz, de a kötöttség igen.
2010. dec. 13. 13:54
 5/12 Saten ‫҉ válasza:
Iskolába lenni jobb, mert itt semmit sem kell csinálni :D
2010. dec. 13. 14:01
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Utáltam iskolába járni. Mindenki azt mondta, hogy majd vissza fogom sírni a sulis éveket. Nem teszem. 10 éve egyetlen könnycseppet sem ejtettem.

Dolgozni jobb.

12 éves koromtól utáltam függni bármitől is. Azóta akarok tudatosan a magam ura lenni.

Úgy érzem sikerült is.

29/L

2010. dec. 13. 14:37
 7/12 anonim ***** válasza:
Ennek a kérdésnek mi köze az utazáshoz?:o
2010. dec. 13. 15:17
 8/12 A kérdező kommentje:
Véletlenül írtam ide.
2010. dec. 13. 15:19
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom,se iskolába nem jártam,se dolgozni...
2010. dec. 13. 15:19
 10/12 anonim ***** válasza:

Én felváltva szeretem csinálni.

Vagyis inkább mindig az kell ami nincs.

Ha vizsgaidőszakom van akkor mindig a munka után vágyakozom, h bárcsak nem kellene ennyit tanulni, amikor meg úgy dolgozom, hogy a belem is lóg, akkor inkább tanulni szeretnék:)

2010. dec. 13. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!