Melyik a jobb? Iskolába járni, vagy dolgozni?
Iskolába járni, jól tanulni (!!!), majd dolgozni.
A kettőt egyébként nem lehet összehasonlítani.
Nincs összefüggés a jó állás és a jó iskolai jegyek között. Annak lesz jó állása, akinek jók a kapcsolatai.
Egyébként dolgozni jobb, de csak akkor, ha szereted is, amit csinálsz és a főnök is rendes. Ha a kollégák vagy a főnök roha.dék, esetleg utálod, amit csinálsz, akkor a suli jobb. Ha a sulid tele van cigánnyal, és minden nap megvernek, akkor a munka jobb.
Ha a suliban rosszak a jegyeid, akkor otthon kapsz lecseszést. Ha munkád nincs, akkor koldus leszel és megfagysz az utcán, vagy megölnek. Szóval mindkettőnek van jó és rossz oldala. Ami miatt a munka a nyerő: függetlenség.
Utáltam iskolába járni. Mindenki azt mondta, hogy majd vissza fogom sírni a sulis éveket. Nem teszem. 10 éve egyetlen könnycseppet sem ejtettem.
Dolgozni jobb.
12 éves koromtól utáltam függni bármitől is. Azóta akarok tudatosan a magam ura lenni.
Úgy érzem sikerült is.
29/L
Én felváltva szeretem csinálni.
Vagyis inkább mindig az kell ami nincs.
Ha vizsgaidőszakom van akkor mindig a munka után vágyakozom, h bárcsak nem kellene ennyit tanulni, amikor meg úgy dolgozom, hogy a belem is lóg, akkor inkább tanulni szeretnék:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!