Miért jobb református iskolába járni?
én katolikus gimnáziumba jártam, de megosztom a tapasztalataimat.:) az egyházi iskoláknak több a pénze, sok apró szünet van lelkigyakok meg ilyesmik miatt, magas színvonalú az oktatás, rengeteg cserekapcsolat, jó utazási lehetőségek és nem mellesleg nagy a továbbtanulók aránya:) ha vallásos vagy, akkor az értékrenddel sem lesz bajod. már végeztem, de ismét ide iratkoznék be.
és végül jó a közösségi szellem is és az egyház sokmindent ad a diákoknak fillérekért. összességben klassz.//ugyanezt hallottam a református gimnáziumról is a városban.//
Én csak annyit tudok hozzátenni, hogy én meglepően sok rossz arcot ismerek egyházi iskolákból :-(
Emósok, "partyarcok", isznak, cigiznek, ribancként viselkednek sajnos. Nem mondom, hogy ez általános, de nekem ez a tapasztalatom. Én is nagyon csodálkozom ezen, ez hogy fordulhat elő?
Rendes iskolákba járnak, pl. Piarista Gimnázium, Szent Angéla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!