El szeretnék utazni, de fogalmam sincs hová és mikor. Mit csinálnátok?
Figyelt kérdés
Itt a sok munka, a család, de most kaptam nagy kedvet az utazáshoz. Gondoltam, hogy az ünnepekről kellene valahová menni, de az a rossz, hogy már megszerveztük, hogy itt lesz nagy családi ünneplés karácsonykor és szilveszterkor. Esetleg hétvégén, de hova lehet elutazni ami belefér egy hétvégébe és szép hely? Külföldre mennék.2010. nov. 28. 17:48
11/12 anonim válasza:
Zakopane Budapesttől 4 óra, remek szilveszteri/karácsonyi programokkal, szép és elfogadható árú panziókkal. Én még nem voltam ott ünepekkor, hanem egy okt.23-i hosszúhétvégén, de rengeteg a látnivaló. Ami simán belefér egy 3 napos hétvégébe az maga a város, a nagypiac és a sétálóutca, nem messze kb 15 perc kocsival egy turistaúthoz juttok, amin keresztül eljuthattok egy gyönyörű tengerszemhez, Morskie Oko-hoz(2óra oda vissza gyalog, és nagyon szép), ha edzettebbek vagytok, ugyanezen az úton elmehettek egy még feljebb levő tengerszemhez(nevét nem tudom). És Krakkó is egy óra kocsival, érdemes megnézni.
12/12 anonim válasza:
Utazz Meseországba,ott minden lehetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!