Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » El szeretnék utazni, de...

El szeretnék utazni, de fogalmam sincs hová és mikor. Mit csinálnátok?

Figyelt kérdés
Itt a sok munka, a család, de most kaptam nagy kedvet az utazáshoz. Gondoltam, hogy az ünnepekről kellene valahová menni, de az a rossz, hogy már megszerveztük, hogy itt lesz nagy családi ünneplés karácsonykor és szilveszterkor. Esetleg hétvégén, de hova lehet elutazni ami belefér egy hétvégébe és szép hely? Külföldre mennék.
2010. nov. 28. 17:48
1 2
 11/12 anonim válasza:
Zakopane Budapesttől 4 óra, remek szilveszteri/karácsonyi programokkal, szép és elfogadható árú panziókkal. Én még nem voltam ott ünepekkor, hanem egy okt.23-i hosszúhétvégén, de rengeteg a látnivaló. Ami simán belefér egy 3 napos hétvégébe az maga a város, a nagypiac és a sétálóutca, nem messze kb 15 perc kocsival egy turistaúthoz juttok, amin keresztül eljuthattok egy gyönyörű tengerszemhez, Morskie Oko-hoz(2óra oda vissza gyalog, és nagyon szép), ha edzettebbek vagytok, ugyanezen az úton elmehettek egy még feljebb levő tengerszemhez(nevét nem tudom). És Krakkó is egy óra kocsival, érdemes megnézni.
2010. dec. 18. 19:37
 12/12 anonim ***** válasza:
Utazz Meseországba,ott minden lehetséges.
2010. dec. 20. 07:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!