Repüléskor mire számítsak?
Figyelt kérdés
Hamarosan repülni fogok, és eléggé félek,mert még sosem repültem...Ezzel kapcsolatban érdekelne, hogy érdemes-e elmennem előtte fogorvoshoz, betömetni a lyukas fogam?:) Tapasztalatlan vagyok ezen a téren. :)2010. nov. 20. 21:06
11/12 anonim válasza:
A repülő elejébe ülj, ha hányigered szokott lenni autóban. Legalábbis nekem bejött ez eddig, hátul kétszer ültem, és mindig rosszabbul éreztem ott magam, mint elől...nem tudom van-e a kettőnek köze egymáshoz. A fogad nem fog fájni a repüléstől, de ettől függetlenül tömesd be:-) Jó utat!
12/12 anonim válasza:
Igen a rosszullevösöknek elöre, nem ablak mellé, lehetöleg középre.
Ne félj, nagyon jó dolog! Cukorka vagy rágó, hosszú útra szemcsepp. Mozogj ha sokáig utazol, és igyál rendesen, mert a páratartalom max 5%!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!