Repüléskor mire számítsak?
"a legrosszabb ami történhet, az az ha a melletted ülőnek szélgörcse van."
Azért ha lezuhan a repülő, szerintem még mindig rosszabb.
Ha van fájós rossz fogad akkor tanácsolom,hogy csináltasd meg,mert ha nem akkor úgy jársz mint én.Nekem pár éve repülés napján begyulladt a fogam,és sajgót.De pár szem fájdalomcsillapító,és azt hittem minden rendben van.Nem is volt a felszállással,és magával a repüléssel.De amikor a gép készült leszállni azt hittem szétrobban az állkapcsom!Olyan fájdalmas volt,hogy sírva fakadtam,és csak szorítottam az állkapcsomat hátha ez segít..A mellettem ülő idegen pasas látta,hogy szenvedek,ő szólt a stewardessnek..A nagy fájdalom miatt azt se vettem észre,és vérzik a szám..Mire leért a gép már kísértek is az orvosiba...El se lehet mondani milyen borzalmas volt.
Azóta nem vagyok hajlandó repülni..Inkább végig autózom a fél Európát de nem repülők..( pedig a fogamat is megcsináltattam,de soha többé repülés..)
Szóval jó tanács! Ha van fájó,sajgó rossz fogad vagy olyan amivel hetekkel előtte egy kicsit szenvedtél akkor inkább csináltasd meg...
Ha izgulsz emiatt, akkor feltétlen csináltasd meg, és akkor ennyivel kevesebb negatív izgalomban lesz részed.
Repüléskor különböző hangok vannak a gépen, amik teljesen normálisak, ha látod a szárnyat, és mozog, az is normális, azzal irányítanak ezt azt. Néha elég nagy a csend, és mintha lebegne, az is normális. A turbolenciák csak buckák az úton, nyugi van. Nézz ki az ablakon, és élvezd a repülést, mert ha nem messze mégy, mire belejössz, sajnálni fogod, hogy már leszállsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!