Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Repüléskor mire számítsak?

Repüléskor mire számítsak?

Figyelt kérdés
Hamarosan repülni fogok, és eléggé félek,mert még sosem repültem...Ezzel kapcsolatban érdekelne, hogy érdemes-e elmennem előtte fogorvoshoz, betömetni a lyukas fogam?:) Tapasztalatlan vagyok ezen a téren. :)
2010. nov. 20. 21:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Jó lenne elmenni fogat tömni szerintem, mert nagyon fájhat. Amúgy a repülés teljesen biztonságos, a legrosszabb ami történhet, az az ha a melletted ülőnek szélgörcse van.
2010. nov. 20. 21:11
 2/12 A kérdező kommentje:
hmm hát az kellemetlen :) na jó akkor elmegyek megnézetem a fogam, hogy ne fájjon a repülőn! köszi!
2010. nov. 20. 21:17
 3/12 anonim ***** válasza:
A rossz fogat repüléstől függetlenül érdemes megcsináltatni, viszont repüléskor leginkább azok a fogak fájhatnak melyek be vannak gyulladva és váladék van benne, ami feszül. Egy sima lukas fog nem valószínű, hogy fog fájni.
2010. nov. 20. 21:41
 4/12 anonim ***** válasza:

"a legrosszabb ami történhet, az az ha a melletted ülőnek szélgörcse van."

Azért ha lezuhan a repülő, szerintem még mindig rosszabb.

2010. nov. 20. 22:00
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Kétszer repültem eddig és a fogamnak semmi baja nem volt. A felszállást nagyon élveztem de a legjobb az amikor meghallod hogy a kerekek, a futómű megérintette a repülőtér betonját és megérkeztél, de föntröl nagyon szép lenézni.
2010. nov. 20. 22:17
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Várd az érzést, ne félj tőle!!!!! Nézelődj felszállás közben, mert olyan a kilátás és az érzés, ami leírhatatlan, és ha kihagyod, nagyon fogod sajnálni utána!!!!
2010. nov. 20. 22:47
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha van fájós rossz fogad akkor tanácsolom,hogy csináltasd meg,mert ha nem akkor úgy jársz mint én.Nekem pár éve repülés napján begyulladt a fogam,és sajgót.De pár szem fájdalomcsillapító,és azt hittem minden rendben van.Nem is volt a felszállással,és magával a repüléssel.De amikor a gép készült leszállni azt hittem szétrobban az állkapcsom!Olyan fájdalmas volt,hogy sírva fakadtam,és csak szorítottam az állkapcsomat hátha ez segít..A mellettem ülő idegen pasas látta,hogy szenvedek,ő szólt a stewardessnek..A nagy fájdalom miatt azt se vettem észre,és vérzik a szám..Mire leért a gép már kísértek is az orvosiba...El se lehet mondani milyen borzalmas volt.

Azóta nem vagyok hajlandó repülni..Inkább végig autózom a fél Európát de nem repülők..( pedig a fogamat is megcsináltattam,de soha többé repülés..)

Szóval jó tanács! Ha van fájó,sajgó rossz fogad vagy olyan amivel hetekkel előtte egy kicsit szenvedtél akkor inkább csináltasd meg...

2010. nov. 20. 22:48
 8/12 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindekinek a választ, elég hasznos, és megfogadom a tanácsokat, mindenképp elmegyek fogorvoshoz megnézetni!:)Köszönöm :)
2010. nov. 20. 23:02
 9/12 anonim ***** válasza:

Ha izgulsz emiatt, akkor feltétlen csináltasd meg, és akkor ennyivel kevesebb negatív izgalomban lesz részed.

Repüléskor különböző hangok vannak a gépen, amik teljesen normálisak, ha látod a szárnyat, és mozog, az is normális, azzal irányítanak ezt azt. Néha elég nagy a csend, és mintha lebegne, az is normális. A turbolenciák csak buckák az úton, nyugi van. Nézz ki az ablakon, és élvezd a repülést, mert ha nem messze mégy, mire belejössz, sajnálni fogod, hogy már leszállsz.

2010. nov. 21. 00:40
 10/12 anonim ***** válasza:
Dedalont szedj be, mert lehet a gyomrod nem bírja majd. Vigyél cukorkát és le és felszálláskor használd, mert pattogni fog a füled a magasságváltozás miatt.
2010. nov. 24. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!