Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Két ünnep között utazok...

Két ünnep között utazok Londonba 2 napra,nem tudom mennyi pénzt vigyek,éttermekben nem hiszem,hogy fogok enni max egyszer,inkább a gyorskajáldákat fogom próbálgatni,fánkok stb. Programok se lesznek csak pár látványosságot megnézek. Hogy kalkuláljak?

Figyelt kérdés

Kb mennyi pénzzel számoljak erre a két napra?

Nem voltam még soha és nem tudom milyen árak vannak kint,illetve a reptérről mivel a legolcsóbb bejutni a fővárosba?

Vonatot láttam a legjobb opciónak de lehet,hogy van jobb is

A pénzt amit kiviszek azt inkább hagyjam kártyán vagy érdemes átváltani valamennyi fontot? Vagy tudok fizetni mindenhol kártyával?

dec. 15. 12:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Legfeljebb nagyon minimális készpénzt vigyél magaddal, ugyanis jobb az átváltási arány, ha kint veszel le, vagy ha bankkártyával fizetsz.
dec. 16. 08:05
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Ne euróban mondjátok már neki !

Itt Angliában font van amit most 500 Ft körül adnak otthon !!

Ha szállásod van akkor napi £100 elég ha nincs olyan nagy igényed.

dec. 16. 11:55
 13/16 BeefEater ***** válasza:
100%

KP nem kell egyáltalán, használd a bankkártyád. Évek óta nem találkoztam olyan hellyel, ahol ne fogadnának el kártyát.

A gyorséttermek árait meg tudod nézni, de London drága, ha nem is csinálsz semmit legalább £100/nap -pal számolj.

dec. 16. 14:48
 14/16 anonim válasza:
100%

£150 szerintem elég kell, hogy legyen.

Egy étterem egy főre kb £30-50 között van.

dec. 16. 14:53
 15/16 anonim ***** válasza:
25%
Hát pedig Magyarország félhivatalosan bevezette az eurot az őrült infláció óta, szóval igen euroban számolunk ha külföldről van szó tök mindegy hogy angol királyi font vagy mekszikoi pezeta
dec. 16. 19:26
 16/16 anonim ***** válasza:
68%

Mexikóban peso van. Csak szólok.

Euróban meg max. te számolsz.

dec. 16. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!