Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mentek most valahova külföldre...

Mentek most valahova külföldre az ünnepek előtt vagy közvetlen utána?

Figyelt kérdés

Én most úgy döntöttem a szokásos bécsi vásár helyett megnézem Párizsban egyik hétvégén a karácsonyi vásárt.

Más is hasonlóan utazással töltődik?

2022. dec. 7. 21:46
 1/10 A kérdező kommentje:
Ezt a választ nem tudom mire vélni, abszolút nem kérkedésből írtam ki a kérdést, kíváncsi vagyok, hogy aki esetleg az adventi időszakban utazik, milyen uticélt választott magának. Sulival eddig minden évben Bécsben mentünk, és viszont lehet ez bicskanyitogatóan hangzik, de abszolút unom - ugyanúgy, ahogy a budapestit is, így gondoltam felnőtt fejjel megengedhetem magamnak, hogy máshova menjek, ha alapból a téli hangulatot meg szeretem.
2022. dec. 7. 22:06
 2/10 A kérdező kommentje:
Egyébként hogy megnyugtassalak, egy hétvége szerintem mindenkinek elérhető, oda-vissza 12 ezer volt a repjegyem a szállásom pedig egy éjszakára 22 ezer... Itthon Balatonra nem mész le ennyiből egy szezonban.
2022. dec. 7. 22:10
 3/10 anonim ***** válasza:
96%

Most megyek Zakopanéba, egy éjszaka, 84e forint.

Télen még soha nem voltam a tátrában.

2022. dec. 7. 23:14
 4/10 A kérdező kommentje:
De jó, nagyon jól hangzik! Síelni is tervezel vagy inkább túrázni?
2022. dec. 7. 23:18
 5/10 anonim ***** válasza:
96%
Csak adventi ejtőzés. Csirba-tó, lanovkázás, esti séta, Nedec vára
2022. dec. 7. 23:25
 6/10 anonim ***** válasza:
96%

Jövő héten költözünk Németországba, az elég nagy töltődés? :D

Viccet félretéve sajnos idén kimarad, max majd a környékbeli városok adventi vásárjait nézzük meg.

Zakopanéban mi is voltunk még 2019. decemberében, az gyönyörű volt.

Bécsbe is sűrűn jártunk ki a vásárra, de egy idő után már sok újat nem tudott nyújtani.

Közelebbi helyek közül javasolták még a pozsonyi vásárt, de oda végül sosem jutottunk el.

2022. dec. 8. 05:55
 7/10 anonim ***** válasza:
94%
Horvátországba megyek, vásárolgatni. Igaz, nemcsak ilyenkor szoktam, hanem rendszeresen, pár havonta mindig megyünk.
2022. dec. 8. 11:09
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
igen, Indiaba
2022. dec. 9. 10:12
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Mint tavaly is, túrázni megyünk Ausztriába Karácsony után. 3 egész napos túrát tervezünk, elsősorban hótalpasat.
2022. dec. 9. 14:11
 10/10 anonim ***** válasza:

Megy a fene. :)

Külföldön élünk, a karácsonyok eddig hazautazásból teltek.

A covid alatt nem mentünk, és azóta sem. Szépen tartjuk ezt a tendenciát, mert elegünk van a sok emberből.

Maximum országon belül 1-2 városba, vagy hegyre.

2022. dec. 14. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!