Két ünnep között utazok Londonba 2 napra,nem tudom mennyi pénzt vigyek,éttermekben nem hiszem,hogy fogok enni max egyszer,inkább a gyorskajáldákat fogom próbálgatni,fánkok stb. Programok se lesznek csak pár látványosságot megnézek. Hogy kalkuláljak?
Kb mennyi pénzzel számoljak erre a két napra?
Nem voltam még soha és nem tudom milyen árak vannak kint,illetve a reptérről mivel a legolcsóbb bejutni a fővárosba?
Vonatot láttam a legjobb opciónak de lehet,hogy van jobb is
A pénzt amit kiviszek azt inkább hagyjam kártyán vagy érdemes átváltani valamennyi fontot? Vagy tudok fizetni mindenhol kártyával?
Az megvan, hogy Londonban nem az € a fizetőeszköz, ugye?
Melyik reptérre mész? Amúgy ha nagyon spórolni akarsz egész olcsón ki tudod húzni. Ha busszal jársz az £1,65 egy járat, de metrón se fogsz £15-nél többet költeni, az a napi kalap amit max levonhatnak.
Most ilyen mekis burger meal £7-8 között van, de a cheeseburger meal csak 4-5. Mindenhol tudsz kártyával fizetni hacsak nem utcai árusoknál veszel valamit. Viszont készpénzzel nem tudsz fizetni buszon vagy metrón.
Többi kaját-piát Tescóba meg sainsburys vagy hasonló szupermarketekben vegyed. Pubokban egy pont sör £6-8 főleg a belvárosban drágább
Szerintem napi £20-30-ból ki lehet jönni ha spórolni akarsz
Luton reptéren fogok leszállni.
Amit mindenképp megszeretnék kóstolni az a Five Guys és a ShakeShack,ezek kicsivel drágábbak amint láttam de nem feltétlen akarom ezt pár forintból megúszni csak nem akarok ott hagyni 2 nap alatt fél milliót :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!