Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Két ünnep között utazok...

Két ünnep között utazok Londonba 2 napra,nem tudom mennyi pénzt vigyek,éttermekben nem hiszem,hogy fogok enni max egyszer,inkább a gyorskajáldákat fogom próbálgatni,fánkok stb. Programok se lesznek csak pár látványosságot megnézek. Hogy kalkuláljak?

Figyelt kérdés

Kb mennyi pénzzel számoljak erre a két napra?

Nem voltam még soha és nem tudom milyen árak vannak kint,illetve a reptérről mivel a legolcsóbb bejutni a fővárosba?

Vonatot láttam a legjobb opciónak de lehet,hogy van jobb is

A pénzt amit kiviszek azt inkább hagyjam kártyán vagy érdemes átváltani valamennyi fontot? Vagy tudok fizetni mindenhol kártyával?

dec. 15. 12:48
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Legyen keszpenzed de inkább kártyát használj. Bár nem London de az idei év tapasztalata az hogy 40-50€ / fő / nap ha tényleg élvezni akarod azt ahova mész, plusz szállás és útiköltség
dec. 15. 12:59
 2/16 A kérdező kommentje:
Akkor én valamit elszámolhattam,mert én ilyen 50-60 ezret számoltam 1 napra
dec. 15. 13:28
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Hat attól függ mit akarsz csinálni. 15-20€ / vacsora, meg másik 15-20€ egyéb étkezésre, plusz belépők
dec. 15. 13:34
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez a reálisabb.

dec. 15. 13:38
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Az megvan, hogy Londonban nem az € a fizetőeszköz, ugye?

dec. 15. 13:39
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Nyugat EU valószínű nincs különbség hogy Párizs vagy London, váltsd át
dec. 15. 13:56
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Melyik reptérre mész? Amúgy ha nagyon spórolni akarsz egész olcsón ki tudod húzni. Ha busszal jársz az £1,65 egy járat, de metrón se fogsz £15-nél többet költeni, az a napi kalap amit max levonhatnak.

Most ilyen mekis burger meal £7-8 között van, de a cheeseburger meal csak 4-5. Mindenhol tudsz kártyával fizetni hacsak nem utcai árusoknál veszel valamit. Viszont készpénzzel nem tudsz fizetni buszon vagy metrón.

Többi kaját-piát Tescóba meg sainsburys vagy hasonló szupermarketekben vegyed. Pubokban egy pont sör £6-8 főleg a belvárosban drágább

Szerintem napi £20-30-ból ki lehet jönni ha spórolni akarsz

dec. 15. 13:59
 8/16 A kérdező kommentje:

Luton reptéren fogok leszállni.

Amit mindenképp megszeretnék kóstolni az a Five Guys és a ShakeShack,ezek kicsivel drágábbak amint láttam de nem feltétlen akarom ezt pár forintból megúszni csak nem akarok ott hagyni 2 nap alatt fél milliót :D

dec. 15. 14:43
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha ennyire pontosan tudod mit akarsz megkóstolni biztos meg tudod találni az áraikat valahol. Annál jobb kalkuláció nem kell.
dec. 15. 14:45
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
A közlekedés ami eleg huzos lesz
dec. 16. 03:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!