Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Melyik utazási irodát ajánlana...

Melyik utazási irodát ajánlanatok ha Mauritiusra vagy egzotikus szigetre szeretnénk utazni?

Figyelt kérdés

szept. 28. 00:01
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, hogy miért szeretnél irodával menni, miért nem jó a saját szervezés.

Mauritiuson még pont nem voltam, de voltam pár másik trópusi helyen, és csak a Maldív-szigetekre mentem utazási irodával, mert még kezdő voltam (szerencsére ott nem is nagyon lett volna szükség rá, hogy saját ízlésünkre szabjuk a programokat, mert ott nem nagyon van programlehetőség 🙃).

De ha biztos irodával akarsz menni, akkor csak nézz szét a környéketeken, mérd fel a kínálatot, árakat, és válassz egy szimpatikusat. Szerintem nincs 100% jó választás, mi egy helyi kis irodával mentünk, és tök jó volt, ráadásul viszonylag olcsó is, sokkal jobb áron dolgoztak, mint mondjuk egy Neckermann (regen volt, de emlékszem, hogy náluk konkrétan sokkal drágább lett volna egy "snassz" Dominika, mint a mi Maldív-szigeteki fullos nászutunk).

Én mindenképp személyesen akartam foglalni, és mivel nem pestiek vagyunk, így a csak fővárosi irodák kiestek, de azt tudom, hogy pl. az Araamu Travel kifejezetten egzotikus utakkal foglalkozik, velük is felveheted a kapcsolatot.

szept. 28. 07:45
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm 😊
szept. 28. 10:38
 3/3 anonim ***** válasza:
73%

Repjegy: légitársaságnál

Szállás: booking.com vagy a szállodánál direktben

Esetleges vízum: Konzuli Szolgálatok weblap

Kábé fél óra melóval (ami az irodával is elmenne) spórolhatsz cirka 30%-ot.

szept. 28. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!