Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Milyen meleg idős úticélt...

Milyen meleg idős úticélt ajánlanátok a lenti feltételek mellett?

Figyelt kérdés

A feltételek:

- Szüleim mennének ketten

- Február-március körül

- Nem igazán beszélnek idegen nyelvet (Anya kicsit németül és angolul tud, de nem mer megszólalni.) Melyik utazási irodát ajánljátok?

- Szeretik a látnivalókat, történelmet

- Nem szeretnek csak a tengerparton feküdni napokon keresztül

- Anya szülinapja alkalmából szeretne elutazni a télből a nyárba

- Nem jártak még Európán kívül

- Kb 2 hetet tudnak megoldani

A saját tapasztalatokat is megköszönöm. Igen, google-ban én is tudok keresni, tudom.

#utazás #egzotikus #Télből nyárba
2022. okt. 6. 11:26
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
EGyiptom esetleg, olyan irodánál, akik ott is viszik őket mindenhová, látványosságokhoz, stb. stb.???
2022. okt. 6. 11:34
 2/3 anonim ***** válasza:
93%
Nagyszüleim sokat utaztak Fehérvár travellel, ők mindig meg voltak elégedve vele.
2022. okt. 6. 12:26
 3/3 anonim ***** válasza:

+1 a Fehérvár Travelre, még gyerekkoromban családdal mentünk velük vagy tízszer, a csoportok 2/3-a nyugdíjas volt. Nem tudom, hogy nekik épp van-e, de jópár irodánál lehet olyat, hogy az x nap vezetett országjárás egy üdülővárosban érjen véget, hogy tetszés szerint rá lehessen húzni még y nap pihenést.

Ha belefér a keretbe, Mexikó nagyon jó, az ételek nagyon finomak és nagyságrendekkel kevésbé irritálóak, mint az egyiptomiak.

2022. okt. 8. 02:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!