Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Élni, utazgatni vagy lakásra...

Élni, utazgatni vagy lakásra gyűjteni?

Figyelt kérdés

Elég jó a fizum és alapvetően a lakásvásárlás a cél, de más beállítottságú vagyok, mint sokan mások.

Nem a biztonság a fontos nekem, hanem az élmények, új dolgok megtapasztalása, új kultúrák és emberek megismerése.

Viszont mégiscsak jó lenne albi helyett egy lakás, de maximálisan ki szeretném élvezni az életet. Közel vagyok a 30-hoz. Nő vagyok, nem szeretnék gyereket.

Van bárki, aki azt választotta, hogy inkább élményeket "vesz", mint egy házat?

Mi erről a véleményetek?

szept. 18. 22:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
10-es es szerinted mi az oka ennek a valtozasnak?
szept. 19. 19:23
 12/16 A kérdező kommentje:

Remélem nálam ez nem változik meg, nekem nagy "életcélom" az is, hogy ellátogassak annyi országba, amennyibe csak lehetséges. Személyiségem még mindig olyan, hogy tudok nagyon bolondos is lenni, hiába vagyok felnőtt.

De lehet tényleg letudom mielőbb a lakástémát, aztán majd utána lazábbra veszem az anyagi dolgokat.

Köszönöm a válaszokat!

szept. 19. 20:15
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Csodás dolog utazni és világot látni, de a legnagyszerűbb élmények "begyűjtése" után azért csak jó hazamenni.

(főleg a saját lakásodba)

szept. 19. 20:34
 14/16 anonim ***** válasza:
#11 az oka, egy vidám, naiv tervekkel teli fiatal fickóból, bizalmatlan, csalódott polgár lett az évek múlásával...
szept. 20. 06:36
 15/16 anonim ***** válasza:
14 nem tudom, szerintem meg a korral jár. Én nálad ugyan fiatalabb vagyok valamivel, én nem érzem magam csalódottnak, se megkeseredettnek, de régen sokkal kalandvágyóbb voltam, nem csak hogy utaztam, de laktam is több országban, nem akartam magam lakással se lekötni, most meg negyvenesként nagyon max szomszédos országba megyek, de leginkább a belföldi úticélokat tudom értékelni. Én teljesen úgy érzem, hogy az életkorom, érésem az oka, amugy fizikailag topon vagyok, szóval nem öregedés miatt. Az otthonom is régebben full funkcionális volt, semmi otthonosság, most meg tök fkntks lett nekem az otthon melege, a lakberendezés, a környezet, a virágok, stb. Nem érzem ezt a változást negatívnak egyáltalán, inkább úgy érzem, hogy kiutaztam magam.
szept. 20. 10:17
 16/16 anonim ***** válasza:

Mindenképpen vagy-vagy? Én a helyedben az első években low budget utakkal kezdeném a világ felfedezését, emellett lakásra is gyűjtenék és ahogy az utazások mellett belefér, mihamarabb vennék egyet, picit, de otthonosat, hogy legyen egy bázisom. Ha időközben lenne párkapcsolatom, akkor lehet változnának a céljaim, de a lehetőségeink is, és legalább akkor is tudnék mit belerakni. Lakás előtt az összes pénzemet (vagy annyit, hogy azzal sehova se haladjak) nem utaznám el.

Viszont ugyan azt figyelembe vettem, hogy nem akarsz gyereket, de azt nem tudom nálad mennyire játszik, hogy lehet valaha még fél-egy évekre máshol is élnél? Mert úgy picit még árnyaltabb a kép, akkor már nem biztos, hogy annyira siettetném a lakást, az ráérne akkor, amikor már le akarnék telepedni.

szept. 21. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!