Azok az emberek, akik állandóan utazgatnak, egyik héten USA, másik héten Dubai, harmadik héten Thaiföld, mennyit keresnek?
Vállalkozó vagyok, több cégem is van.Néha csak ülök az irodában netezek, filmezek, sok szabadidőm van.ide s válaszolgatok néha.De néha tennivaló is akar,ilyenkor én is megyek tárgyalni, ügyeket intézni.Mindig van egy aktuális barátnőm, vele fedezem fel a világot.
Havi lovét nem írnék, mert az összeg láttán sokan elszégyellnék magukat.
Néha havi szinten egy kisebb lottónyeremény jön be, legyen elég ennyi.
Olee 48F vállalkozó
8 év csillag
De guggoltam is mindezért pár évet.De nekem megérte.
Csövi!
Nem azért mondom, de egy csomó átlag keresetű ismerősöm járja a világot. Szinte semmi pénzekért lehet utazni.
De ha csak magamat nézem. Most, 32 évesen vettem egy szaros panellakást, 12 millió önerőm benne van, 5,5 millió eddig a felújítás.
Ha nekem is lett volna relatív jó lakásom, fiatalon a szüleimtől, akkor:
1. Sokkal több pénzem maradt volna, mert nem megy el albérletre évekig.
2. A tököm se gyűjtögetett volna ennyit, mivel a továbblépéshez kevés, ülni rajta meg nincs értelme, így inkább utazgattam volna a világban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!