Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Más is iskolakezdésre szervezi...

Más is iskolakezdésre szervezi a nyaralását?

Figyelt kérdés

Én évek óta úgy szervezem a külföldi nyaralásomat,hogy szeptemberben iskolakezdésre.

Utószezon, olcsóbbak a szállások,kevesebben vannak,nincsenek a gyerekes családok hadai a strandokon.

aug. 20. 13:29
 1/8 anonim ***** válasza:
89%

Attól függ, hogy hova.

Van, ahol még októberben is jó idő van (pl. Ciprus), de van, ahová már nem mennék szeptemberben, mert necces a strandidő.

Kb. 10 éve szeptemberben voltam Horvátországban, nem volt már igazán jó idő, tehát oda nem mennék vissza (mondjuk nem csak ezért, nekem nem jött be annyira).

Korfun pár éve nyáron voltunk, a víz akkor is hideg volt, ha kicsit hűvösebb van, akkor lehet bele se lett volna kedvem menni...

Bulgária szintén ilyen, idén Neszebárt néztem ki, júliusban voltunk, az olyankor jó, nagyon tetszett, de a két év alatti gyerkőcömmel nem kockáztnám meg a rossz időt ősz elején a legtöbb helyen.

aug. 20. 13:48
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én kb mindenhova csak szezonon kívül megyek. Miért is mennék a tömeggel?
aug. 20. 15:41
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, 13 éve mindig így. Elsősorban azért mert nagyságrendekkel olcsóbb a repjegy és a szállás.
aug. 20. 17:08
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
aug. 20. 17:15
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én egyedülálló vagyok, a legtöbb kollégám családos. Nekem évek óta ez a kialakult ritmusom, hogy nyáron maximum pár napra megyek csak el, az utazásaimat inkább októberre, februárra időzítem.
aug. 20. 21:05
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetően szétszednénk a nyaralást több részre, és a legértékesebb szeptember-október és március-április lenne. Előbbi a legjobb nyári hegymászó és sziklamászó időszak, utóbbi a legjobb sítúra időszak.

Sajnos nem tudott az elmúlt években így összejönni, mert feleségem munkahelyén nyáron van 2 hét leállás, amikor ki kell venniük a szabit.

aug. 20. 22:36
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi pl mindig augusztus közepe-végén megyünk 2-3 hetes nyaralásra (most is ott vagyunk), mert a cégnél ahol mindketten dolgozunk augusztusban van az "uborkaszezon", így ilyenkor nyugodtan el tudunk menni mindketten, sokkal könnyebben meg tudják oldani a többiek a helyettesítést mint mondjuk áprilisban.
aug. 21. 15:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Mi szeptember második hetén megyünk Horvátországba, nekünk az első utószezoni nyaralásunkat lesz, de hasonló okok vezéreltek, mint amit felsoroltál. Tavaly a nyár utolsó hetében voltam a Balatonnál, akkor tetszett meg ez a nyár búcsúztató nyaralás, teljesen jó idő volt még, igaz nem 35 fok mint idén de tudtam fürdeni a vízben, a strandon pedig kevesen voltak. Amennyiben megtehetem, a jövőben is nyár végére fogok szervezni egy nyaralást.
aug. 30. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!