Más is iskolakezdésre szervezi a nyaralását?
Én évek óta úgy szervezem a külföldi nyaralásomat,hogy szeptemberben iskolakezdésre.
Utószezon, olcsóbbak a szállások,kevesebben vannak,nincsenek a gyerekes családok hadai a strandokon.
Attól függ, hogy hova.
Van, ahol még októberben is jó idő van (pl. Ciprus), de van, ahová már nem mennék szeptemberben, mert necces a strandidő.
Kb. 10 éve szeptemberben voltam Horvátországban, nem volt már igazán jó idő, tehát oda nem mennék vissza (mondjuk nem csak ezért, nekem nem jött be annyira).
Korfun pár éve nyáron voltunk, a víz akkor is hideg volt, ha kicsit hűvösebb van, akkor lehet bele se lett volna kedvem menni...
Bulgária szintén ilyen, idén Neszebárt néztem ki, júliusban voltunk, az olyankor jó, nagyon tetszett, de a két év alatti gyerkőcömmel nem kockáztnám meg a rossz időt ősz elején a legtöbb helyen.
Alapvetően szétszednénk a nyaralást több részre, és a legértékesebb szeptember-október és március-április lenne. Előbbi a legjobb nyári hegymászó és sziklamászó időszak, utóbbi a legjobb sítúra időszak.
Sajnos nem tudott az elmúlt években így összejönni, mert feleségem munkahelyén nyáron van 2 hét leállás, amikor ki kell venniük a szabit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!