Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Miket vigyek/ ti miket szoktat...

Miket vigyek/ ti miket szoktatok vinni koliba?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy furcsa kérdés, de szeretném ha minden rendben lenne. Most leszek 9-es

2014. aug. 13. 10:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Ruha, tisztálkodó szerek és amiket a minden napjaidban használsz. Ezt neked kéne tudnod.
2014. aug. 13. 12:58
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Sietve írom a választ, úgyhogy messze nem lesz teljes a lista, bocsi érte:) 8 évig voltam kolis, szóval majd kérdezz bátran:)

Ruhák, ehhez nem kell magyarázat, legyen közte hétköznapi, alkalmi, pizsama, legyen hideg és meleg időre való is, a tanév elején szeszélyes lehet az időjárás

Esernyő vagy esőkabát

PAPUCS! Ez fontos, hiszen majd zuhanyozni is papucsban fogsz, nagyon kellemetlen tud lenni, ha nincs... :)

Nagy törülköző vagy fürdőköpeny, amiben közlekedsz a szobád és a zuhanyzó között.

A tisztálkodási és szépészeti kellékeid, de szerintem nem érdemes cipelni a tusfürdőket meg ilyeneket, egyszerűbb ott helyben megvenni, bár ha kocsival visznek, az nyilván más, én mindig vonattal mentem.

Legyen nálad egy-két nagyobb szatyor, amibe a szennyest gyűjtöd.

A számodra nélkülözhetetlen elektromos dolgok, pl. hajsütővas, telefontöltő, stb.

Néhány csomag instant kávé, leves, életet tud menteni:)

Lakat... A legtöbb középsulis koleszban lakattal záródnak a szekrények, de erről kellett kapnod valami tájékoztatót.

Néhány fénykép, amit honvágyas pillanataidban nézegethetsz, ha szükségesnek tartod:)

Ha izzadós a lábad, vásárolj egy lábsprayt és egy cipősprayt és használd rendszeresen.

Ágyneműhuzat... Van olyan, ahol adnak, van, ahol nem, de a kolis ágyneműk többsége szakadt és foltos, úgyhogy inkább otthonról vigyél két garnitúrát meg 2 lepedőt:)

Olló, kés, villa, kanál, kiskanál, bögre, tányér, kistányér.

Aprópénz a kávéautomatához:D Talán az elején még nem, de később már nélkülözhetetlen:D

Most így hirtelen ennyi jutott eszembe, amire érdemes figyelni, ha kérdésed van, írj nyugodtan:)

2014. aug. 13. 19:52
 3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! :)
2014. aug. 15. 11:32
 4/4 anonim ***** válasza:

Amivel még kiegészíteném az előző válaszolót.

Nekem két papucsom van a koliban mindig. Egy fürdő papucs és egy mászkálós puha, meleg, ami télen igen jól jön.

Ez csak praktikussági kérdés, mert a fürdős papucsom egy egyszerű strandpapucs, amivel mondjuk uszodába is járok, tehát kellene ígyis úgyis, de utálom, hogyha kimennék valahova a folyosóra és még mindig vizes a pacsker zuhany után, szóval jó ha van egy másik. A másik ne legyen lábujjközös, mert hűvösebb időben, zokniban nem túl kényelmes, se nem divatos, bár ez kit érdekel... Én egy rendes gumitalpú zárt fejű mamuszféleségre esküszöm.

Vigyél néhány vállfát is, ezek jól jöhetnek.

Legyen több törölköződ. Egy fürdő, egy kéztörlő, ha kell a hajadnak külön, akkor ahhoz is legyen.

A konyhai cuccokból nem kell sok középsuliban szerintem. Ha tányért, bögrét, poharat viszel, akkor vigyél mosogatószert, szivacsot és konyharuhát is.

Ennyivel tudtam kiegészíteni, más most hirtelen nem is jut eszembe. Majd beköltözésnél látni fogod mire van még szükség és szépen lassan beszerzed őket.

2014. aug. 18. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!