Mikor lesz vége a tömegturizmusnak?
Figyelt kérdés
Egyszerűen élhetetlenek a nagyvárosok, a turista célpont közeli települések a rengeteg turistától.
Érdemes megnézni Budapest belvárosát bármelyik napszakban, tele bulituristával.
Élhetetlenek a városok emiatt.
aug. 6. 07:14
1/10 anonim válasza:
A következő nagy világjárványkor vagy háborúkor.
2/10 anonim válasza:
Amikor kiteljesedik az új világrend, tehát néhány év múlva.
3/10 anonim válasza:
Nem lesz vége. A turizmus jó sokáig fog tartani. Az hogy járvány van vagy háború, csak időszakos akadály.
4/10 anonim válasza:
Budapest nem élhetetlen, nagyon jó, hogy pezseg az élet. Sok európai városban sem a turizmus, hanem a migránsok teszik élhetetlenné a környezetet.
5/10 anonim válasza:
Nem élhetetlen, mi? Tavaly adtam el a belvárosi lakásom, mert a covid járvány óta minden éjjel őrjöngenek az utcán, nem lehet aludni. Rendőrséget háromszor hívtam ki, nem csináltak semmit. Szóval elhúztam az agglomerációba, itt éjszaka busz se jár szerencsére. Igaz itt vasárnap reggel 6-kor kezdenek el füvet nyírni, de ezt inkább elviselem mint hogy hajnali 3-kor részegek őrjöngenek.
6/10 anonim válasza:
Pedofidesz agymosas ez a migransozas. Le kene jonni rola
7/10 anonim válasza:
5-ös, nálunk nincs turizmus, de vannak éjjel óbégató bulizó fiatalok, büdösbunkó, aki járó motorral áll fél éjszaka, ugató rohadt kutya. Sehol se jó.
8/10 anonim válasza:
Miért kéne, hogy vége legyen? Nem kötelező nagyvárosban élni
9/10 anonim válasza:
A kérdezőnek egy nyugis vidéki falut ajánlanék. Sok büdös fideszparaszttal.
Ott biztosan jól érezné magát a 19. századot idéző együgyű gondolkodásával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!