Vége az "olcsó" utazás korszakának?
Figyelt kérdés
Főleg nekünk, magyaroknak ilyen forint árfolyammal..
Repülőjegyek is brutálisan megdrágultak, világon mindenhol felmentek az árak.
Nagyon bánom, hogy eddig gyűjtögettem a pénzemet, elkellett volna kezdenem utazgatni 4-5 éve.
ti hogy vagytok ezzel?
2022. júl. 10. 16:32
1/11 anonim válasza:
A helyedben egy jó helyesírás tanárral kezdeném a pénzköltést.
EGyébként tényleg lehet még mindig olcsóbban repülővel utazni, bár a szállás és kaja árak mindenütt komolyan emelkedtek.
2/11 A kérdező kommentje:
2, mik voltak azok a hatalmas helyesírási hibák?
2022. júl. 10. 16:54
3/11 A kérdező kommentje:
amúgy nyelvtan tanárra gondolsz "helyesírási tanár" alatt?
2022. júl. 10. 16:56
4/11 anonim válasza:
Az igekötős igékkel kezdeném. Utána jöhetnek a repjegyek.
5/11 A kérdező kommentje:
te is csak egy kötekedő bohóc senki vagy, aki másokban a szálkát, de a saját szemében a gerendát nem látná meg.
2022. júl. 10. 17:04
6/11 anonim válasza:
Nem, eleve nincs ilyen korszak. Egy repjegy ára például egy nap alatt is változhat, másrészről ez is kereslet-kínálat alapon megy, ennek függvényében könnyen lehet hogy például egy utazás árának ugyanoda jövőre már köze nem lesz az idei árhoz.
7/11 anonim válasza:
Nem mondanám, inkább nagy a kereslet. Az elmúlt 2 évben sokan nem mertek nekiindulni, így most pótolják az élményeket. Ha te most eldöntöd, hogy márpedig augusztus 4-11 között Rhodoszon akarsz nyaralni, akkor baromi drága lesz. Ha januárban eldöntöd, hogy tengerparton akarsz nyaralni valamikor augusztus elején, van vagy 7-8 desztinációd 3-4 különböző országból, ahová bármelyik pillandatban szívesen elindulnál és azt választod ki, ahova a legolcsóbb a repjegy, majd nézel egy airbnb-t, akkor töredékéből ki tudtál volna hozni idénre/ ki fogsz tudni hozni jövőre egy korrekt nyaralást.
8/11 anonim válasza:
Valóban felmentek az árak, de azért még mindig vannak viszonylag olcsóbb lehetőségek is.
9/11 anonim válasza:
Felmentek az arak, sokminden miatt( natha, olajar ..), amig pl 2019-ben 180 E ft-ert el lehetett menni Latin Amerikaba addig a legoocsobb most kb negyed millio ft. Es ez igaz a tobbi desztinaciora is. Natha elott 120E forintert vootak jegyek Tokioba most 200 alatt nincsenek. En orulok hogy 9 eve kezdtem el utazni (persze mar ez is keso volt) es a natha mindket eveben utaztam de igy is sokmindenre nem lesz idom es penzem.
10/11 anonim válasza:
Szerintem ne halasztgassad, hiszen most rendkívül olcsó minden a 400 körüli Eurónál...
...a jövő évi árakhoz képest, amikor már 5-600 Ft lesz 1 Euro.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!