Valutaváltáshoz kell valamennyi kezelési költségét fizetni?
Figyelt kérdés
Buta kérdés, de még sosem váltottam pénzt, de most mennénk külföldre, és szeretnék 80.000Ft-ot beváltani, de azon kívül nincs most nálam más pénz, mert haza fele tartok, és gondoltam gyorsan elintézemjúl. 28. 13:03
2/9 A kérdező kommentje:
Olyat lehet csinálni, hogy akkor annyival kevesebbet kérek?
júl. 28. 13:13
3/9 anonim válasza:
Persze, megmondod, hogy ennyi forintod van, majd kiszámolják.
4/9 anonim válasza:
Revolut kartya, valtasz es ingyen kiveszel eurot atm-bol mar ha eur kell.
5/9 anonim válasza:
2!
Én alapból úgy szoktam kérni, hogy pl. nyolcvanezerért kérek eurót, és akkor úgy számolja,hogy már benne van minden.
Meg szokta mondta, hogy ennyi meg ennyi eurót tud adni, az mondjuk 79.240 Ft lesz, jó úgy?
Ha esetleg neked úgy mondaná, hogy 80.140 Ft, akkor szólsz, hogy nálad csak 80e van, és akkor úgy adja.
Nyugi, sokan csinálják úgy, mint te! 🙂
6/9 anonim válasza:
Kiváltasz egy Revolut kártyát, arra teszel forintot, és azzal fizetsz BÁRMELY külföldi országban.
Ha pedig abba a fogyatékos szellemi képességű csoportba tartozol, akik készpénzt használnak, akkor a célországban ingyen veszel ki vele pénzt.
7/9 anonim válasza:
@6 Mondjuk a készpénzhasználat egy csomó országban nem opcionális. Magyarországon eszembe nem jut készpénzt tartani magamnál, de a fél világ alig fogad el kártyát.
8/9 anonim válasza:
Revolut app, igenyelsz kartyat és teszel ra penzt. Az aplikációban pedig at tudod valtani ahogy neked tetszik, közeparfolyamon valtanak.
9/9 anonim válasza:
Készpénzt használókat fogyatékosoknak minősítőknek csak üzenném... sok országban (igen Európában is) korlátozott a bankkártya-használat, és csak készpénzt fogadnak el, vagy a bankkártyás fizetésre extra százalékot számolnak fel (pl. Törökország). Van ahol kártyás terminálok is alig vannak (pl. Németország)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!