Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Kint 40fok es kb 18orat...

Anitak91 kérdése:

Kint 40fok es kb 18orat utazunk 17 honapos babaval... 20fokra allitottuk a kocsiban a homersekletet... szerintetek ez igy okes? Annyira megyunk ki, h kicsereljuk a pelusat meg mellekhelyre...

Figyelt kérdés

júl. 10. 18:58
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Elég szar lesz szegénynek, amikor a 40 fokból hirtelen visszaviszitek a húszba.
júl. 10. 19:06
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
20 fok különbség nagyon sok. Még felnőttnek is.
júl. 10. 20:05
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
hát ha a nyaralás témája a "turnézzuk végig a külföldi gyerekgyógyászati szerveket megfázott másfélévessel" akkor mindenképp okés, amúgy inkább ne. vagy hősokkot kap amikor kiveszed, vagy megfagy, amikor vissza. normális hőmérsékletű autó nem megoldás véletlenül?
júl. 10. 20:28
 4/17 anonim válasza:
100%

Ha nem muszály ne utazzatok. Válasszatok egy kellemesebb időt. Bár kb. 18 óra alatt (attól függ merre) nem biztos hogy ugyanolyan idő lesz..

A 20 fok különbség mindenképpen sok.

Ha mégis nagyon fontos, kihagyhatatlan utazás, akkor a megálló előtt egy jó pár fokot próbáljátok összhangba hozni a kintivel.

júl. 10. 21:31
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Miért kell 20 fokra állítani? Abban már én fázok. Állítsátok mondjuk 24-re. A szélvédőre lőjjétek, hogy ne direktbe kapja.
júl. 10. 21:49
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon sok, nem is szabad ilyen nagy különbséget beállítani a kinti hőmérséklethez képest.

Még egy felnőttnek is nagy megterhelés.

Ésszel kell használni a klímát.

júl. 10. 22:36
 7/17 anonim ***** válasza:
87%
24-25 fokra állítsátok azt klímát. De ha erre jöttök az orrodat is megtörlöm. Azt az életidegen generációját
júl. 10. 23:47
 8/17 anonim ***** válasza:
89%

és mi lesz a sétával, játékkal? kamionosparkolóban, az ötven fokon tervezitek megejteni? értem hogy első gyerek, de eddig nem tűnt fel hogy nem csak úgy beteszed a dobozba és hibernálja magát egy napra?

felnőttként is kínszenvedés végigülni 18 órát, nemhogy egy ekkora gyereknek... csináltam már ilyet, három sofőrrel keresztül éjszaka a kontinensen, csak wcre megállva, de nem volt vicces. csináltuk, mert menni kellett és oda kellett érni, felnőtt emberek vagyunk, kibírjuk, de soha eszembe nem jutna egy gyereket kitenni ennek.

értem hogy nagyon kell tengerpartozni mert már befizettétek a szállást, de tényleg nem lehetne most az egyszer inkább a józan észt használni? tudom hogy nem áll meg a gyerektől a világ, mert bedobod a hordozóba és mentek programozni, ahogy azt minden trendi modern szülő csinálja, de kicsit nézd már szegény kölyök igényeit is, nem ő kérte hogy "elrontsa" a szabad életeteket.

hogy a "18 órát végigvezetünk egyhuzamban rutin nélkül nulla pihenéssel" részről ne is beszéljünk... menjetek repülővel, ha nagyon nem vár az insta jövőig a nyaralósszelfivel.

júl. 11. 00:22
 9/17 anonim ***** válasza:
68%
Mi a rossebért nem repültök?
júl. 11. 03:57
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Két gyerek anyjaként mondom, akikkel én se ültem állandóan otthon: értem én, hogy kell nyaralni, de ekkora gyerekkel tényleg ilyen rohadt messzire kell menni, ráadásul autóval??? Van közelebb is tengerpart, pl. a horvát Adria északi részét max. 7 óra alatt el lehet érni Budapesttől számolva, vannak gyönyörű szigetek (Rabot pl. kimondottan ajánlom), de a szárazföldi tengerparti városok is szuperek. mondjuk 3 éves korukig ezt se vállaltam be velük, beértem pár évig a Balatonnal, bőven elég volt ilyen kicsikkel az a 2-3 óra a kocsiban. 3 évesen már meg lehetett velük beszélni, hogy messze van, de bírják ki türelmesen.

De ha már Horvátország nem elég fancy, és mindenképp Európa másik vége a cél, akkor tényleg mi a francért a kocsit erőltetitek ahelyett, hogy felülnétek a repülőre, ami negyed annyi idő?

júl. 11. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!