Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Régen a Balaton parton és a...

Régen a Balaton parton és a tengerpartokon is természetes volt a monokini. Manapság hol lehet így fürdeni?

Figyelt kérdés
A 70-es években egyáltalán nem volt gond a nőknek, hogy levették a felsőt, senki sem nézett rájuk csúnyán. Ma meg már sehol sem lehet, mert rögtön furcsán néznének rád, sőt, lehet hogy ki is tiltanának. Értelemszerűen én egyedül nem venném le, de ha leghalább páran lennének rajtam kívül, akkor nagyon szívesen megtenném. Sajnos nagyon prűd lett a társadalom, és nem értem, hogy miért. Miért kell leszokni arról, ami jó? Egyáltalán hol lehet Magyarországon így fürdeni?

2024. júl. 4. 11:19
1 2
 11/18 anonim válasza:
42%
Én anno, a 2000-es években láttam topless nőket a Batonon, s bizony fiatalabbakat is! Egy örök emlék marad nekem, még igen fiatal voltam akkor.
2024. júl. 14. 20:10
 12/18 anonim válasza:
25%

Nem kellene keverni a monokinit és a toplesst.

Monokini = egyrészes fürdőruha. Bikini = kétrészes fürdőruha.

A monokini az nem azt jelenti hogy van rajtad alsó rész és nincs felső. A monokini az egyrészes fürdőruha, ami takarja alul is és felül is a lényeget.

júl. 24. 22:32
 13/18 anonim ***** válasza:
31%

[link]

De, a monokini a felül semmi.

júl. 24. 22:37
 14/18 anonim ***** válasza:
31%

12:

Butaságot beszélsz. A topless éa a monokini ugyanazt jelenti, hogy felül nincs melltartó, csak bugyi van. A bikini meg a kétrészes fürdőruha.

júl. 24. 22:38
 15/18 anonim válasza:
37%

Tizenhármas, ez butaság. Wikipédiába szabadon bárki beleírhat bármit.

Írd be a google-ba, hogy monokini, válts át a képekre, és nézd meg hogy hány cickót fogsz látni. Egyet sem.

Egyrészes fürdőruhát fogsz látni milliót. S ez nem véletlen.

júl. 24. 22:43
 16/18 anonim ***** válasza:
33%

15. Az egyrészes fürdőfuha csak mostanàban lett monokini.

Gobdolkodj kicsit@

Mi volt előbb? A fürdőruha. A kètrészes a bikini-szigeti kísèrleti atomrobbantàsról kapta a nevét. Ugyanis kb. akkoriban jelent meg.

Fejből nem tudom, milyen nyelvü szó, de nem kèt kini. Viszont hangzásra olyan. A mono kini ebböl adódott. Nem a màr koràbban létezett fürfőrihát neveztèk át egy kinire.

júl. 25. 03:15
 17/18 A kérdező kommentje:
Lehet vitatkozni a szavakon, de szerintem mindenki érti, miről van szó. Arról, hogy a melleket nem takarja semmi.
júl. 25. 08:06
 18/18 anonim ***** válasza:
55%

Ki pontozza fel 12/15-öt, miközben totál butaságokat beszél?

A monokini a felül semmit jelenti, az hog moatanában egyes fürdőruhagyártók elkezdték ilyen névvel illetni az egyrészes fürdőruháikat, az nem jelenti azt, hogy a szó elveszítette volna az eredeti jelentését.

A Google alapból nem mutat csöcsöket, mert amit lehet, letiltanak, plusz eladni akar, a semmit meg nem lehet eladni.

júl. 25. 08:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!