Külföldön mobilnet hogy működik? Plusz fizetős?
Europába mennék és nem lesz wifi. Ugye itthon kifizetem a mobilnetet, de valamit szoktam olvasni a neten, hogy ezt ott nem szabad használni de nem értem miért.
6 napra megyek amiben utazás benne van, így kinti netet felesleges venni. Viszont net muszáj, mert anélkül meghaltál.
Be kell valamit állítani vagy automatikusan több pénzt vont le a magyar szolgáltató?
Azt is írják, hogy valami roamingot nézzek, hogy az ne legyen? Vagy mi ne legyen? Nem lelel erről infót.
Miért is haltál meg net nélkül? Még 2017-ben az EU-ba utaztam, de akkor még nem volt ingyenes roaming. Nem használtam netet és mégis eljutottam mindenhova ahova szerettem volna, nem tévedtem el, tudtam fizetni.
Amúgy ha EU-ba (ami nem egyenlő Európával) utazol, az otthoni feltételekhez hasonló díjazással használhatod a telefont. Kell hozzá a roaming, amit a szolgáltatónál és a telefonon is be kell kapcsolni. Az a fontos, hogy a külföldi adatforgalmad nem halathatja meg a belföldi adatforgalmad elmúlt 3 havi átlagát. Illetve nem tartózkodhatsz kint több napot, mint otthon. Ha ezt megszeged, díjat számolhatnak fel, amiről SMS-ben tájékoztatnak.
Nem haladhatja meg az adatforgalmaaaaat?
Itthon wifit használok, home office, nincs is mobilnetem.
Nem használok tehát jó hogy meg fogja haladni. Ez akkor baj? Nem értem
Utazás előtt dogok kérni a telómra netet.
En Airalo alkalmazast hasznalom de olyan telefon kell ami esim-es.
Franciaorszag 7 nap 1 GB $4.50
Mindig hasznalom mikor hazalatogatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!