Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem működik a mobilnetem...

Miért nem működik a mobilnetem külföldön?

Figyelt kérdés
Szlovéniában vagyok, Yetteles előfizetésen van, TELEMACH hálózatra vagyok rácsatlakozva, be van kapcsolva a roaming a telefonomon. Próbáltam hívni az ügyfélszolgálatot, de a hívás se működik.

2023. febr. 13. 14:07
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

"be van kapcsolva a roaming"

És ezt a szolgáltatód is tudja?

Mikor kapcsoltad be?

2023. febr. 13. 14:14
 2/16 A kérdező kommentje:
most kapcsoltam be amikor átléptem a határt. azt honnan tudom kideríteni, hogy a szolgáltatóm tud-e róla? miért kéne tudnia arról hogy a készülékemen be van-e kapcsolva a roaming?
2023. febr. 13. 14:19
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Ma már minden online is megy. Letöltöd a szolgáltatód, a Yettel appját, belépsz (a Telekomnál ez annyi, hogy beütöd a számod, a telefonodra SMS-ben küldenek egy kódot, azt beirod, leokézod - azaz rányomsz a továbbvivő gombra)és bennvagy, azután pedig megrendeled, amennyi mobilnetet akarsz. Elvileg ennyi. Aztán kapod majd róla a számlát (Nekem mondjuk megbízás van adva a Telekomnak, hogy emeljék le a számlámról. )

Mivel én nagyon keveset telefonálok, a számlám is mindig nagyon kevés, még sose volt 5000-nél több.

2023. febr. 13. 14:20
 4/16 A kérdező kommentje:
nem úgy van, hogy 1-es zónán belül ugyan az minden, mint belföldön?
2023. febr. 13. 14:21
 5/16 anonim válasza:
100%
3as Szlovéniába miért kéne mobilnetet vennie. Euban van. Nem lehet, hogy olyan csomagod van amiben nincs külföldi netezés? Bár a hívásnak mennie kéne akkor is. Kapcsold ki és újra be. Vagy keress más szolgáltatót. Nekem is volt egyszer, hogy Ausztriába nem tudtam elindítani. Azóta sem tudom, hogy miért.
2023. febr. 13. 14:43
 6/16 A kérdező kommentje:
Már többször újraindítottam, 2 másik szolgáltatót is próbáltam (A1, Telekom) de így se működött :(
2023. febr. 13. 14:48
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
A teló menüjében és a yettel alkalmazásában engedélyezd a roamingot és utána menni fog.
2023. febr. 13. 17:00
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Adatroamingot is lehet ki-bekapcsolni adott készülékeken.

A díjcsomagod engedi a külföldi netet?

2023. febr. 13. 19:30
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem roaming jegyet kell vegyél az appban.
2023. febr. 13. 19:31
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

"nem úgy van, hogy 1-es zónán belül ugyan az minden, mint belföldön?"

Nem. A külföld az nem belföld, hiába EU.

2023. febr. 13. 19:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!