Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem működik a mobilnetem...

Miért nem működik a mobilnetem külföldön?

Figyelt kérdés
Szlovéniában vagyok, Yetteles előfizetésen van, TELEMACH hálózatra vagyok rácsatlakozva, be van kapcsolva a roaming a telefonomon. Próbáltam hívni az ügyfélszolgálatot, de a hívás se működik.

2023. febr. 13. 14:07
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

7-esnek: yettel alkalmazáson belül hol tudom aktiválni a roamingot?

8-as: igen, engedi a külföldi netet, bár egyszerre írja azt, hogy korlátlan a belföldi és az EU net, máskor meg azt, hogy az EU roaming adatkeretem 32,1 GB

9-es: nem hiszem, hogy kéne venni, 8-asnál leírtam, hogy mennyi a keret, amit az app ír

10-es: "Az EU-ban és az 1-es díjzóna más országain belül alapesetben a belföldivel azonos díjakon mobilozhatsz."

2023. febr. 13. 20:19
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Más telelfonjáról felhívod az ügyfélszolgálatot és ott aktiválják neked, velem is ez volt, mobilon be volt kapcsolva a roaming de a szolgáltatónál nem.
2023. febr. 14. 00:31
 13/16 A kérdező kommentje:
fel lett hívva a yettel, azt mondták, hogy van 3 telefonszolgáltató, kapcsolódjak rá valamelyikre... mintha nem ezt csináltam volna az elmúlt 2 napban 🤡
2023. febr. 14. 13:39
 14/16 NTBS ***** válasza:
Javult a helyzet kedves kérdező?
2023. febr. 16. 05:17
 15/16 anonim ***** válasza:
A szolgáltatónál is engedélyezve a van a roaming?
2023. febr. 16. 08:23
 16/16 A kérdező kommentje:

14-es: nem, még mindig nincs mobilnetem, de igazából mindegy, holnap megyek vissza magyarországra

15: elvileg kéne, mert fels lett hívva otthonról a yettel és annyit mondtak hogy csatlakozzak rá valamelyik hálózatra...

2023. febr. 16. 10:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!