Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Külföldön EU-n belül szeretnék...

Külföldön EU-n belül szeretnék telefonálni illetve használni a netem azonban nem működik. Mi lehet a baj? Többi lent.

Figyelt kérdés
Eu-orszagban szeretném használni Telekom feltöltő kártyás telefonom, azonban se hívni nem tudok se mobilnetet használni. A roaming a *104# el be van kapcsolva és az adatbarangolas is. Maraton 5g adatcsonag van rajta és 3000 Ft körüli pénz is, nem tudom mi lehet a gond, mivel tavaly működött.

2021. júl. 31. 15:00
 1/3 anonim ***** válasza:
A Telekom tud választ adni a kérdésedre.
2021. júl. 31. 15:03
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

"A roaming a *104# el be van kapcsolva és az adatbarangolas is. "

Ezt még otthon kellett bekapcsolni, amíg a hazai hálózathoz csatlakozott.

Ha ezt elmulasztottad, addig nem fog működni, míg ismét haza nem érsz.

Illetve ha be lett aktiválva a roaming, ki kell kapcsolni a telefon, majd újra be, hogy az új hálózatra regisztráláskor érvénybe lépjenek a megváltozott beállítások.

2021. júl. 31. 15:41
 3/3 anonim ***** válasza:

Az előző válaszom szeretném kiegészíteni.

Amit írtam, az csak is és kizárólag arra az esetre vonatkozik, ha új dominókártyáról van szó, és még nem volt feltöltve. Ha még nem volt feltöltve, csak a lebeszélhető egyenleg áll rendelkezésre, az roaming helyzetben nem használható.

Egy bármilyen összegű feltöltést követően elérhetővé válnak a szolgáltatások.

Ez bankkártyával is megoldható online felületen, vagy egy ismerős havidíjas előfizetésének a terhére.

2021. júl. 31. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!