Külföldön tudok telefonálni?
Spanyolországba megyek, és majd egy spanyolországi telefonszámot kell felhívnom (a szállásadót). Feltudom -e hívni?
Köszönöm.
Ezt kihagytam az előbb (az oldalról idézve):
"A legtöbb tarifa esetében a roamingszolgáltatás használatához nem szükséges semmit aktiválni, teljesen automatikusan működik. Azonban vannak kivételek: egyes tarifáknál (Hipernet Home csomagok) az ügyfélszolgálaton keresztül kérhető az adatroamingolás engedélyezése, illetve más tarifák adatkeretei csak belföldön használhatók, mint a Digitális Jólét tarifacsomagok, adatjegyek."
Tehát akkor alapból aktiválva van?
Egyébként le tudom tesztelni? Ha felhívok itthonról egy külföldi telefonszámot, úgy jó lesz tesztelésnek? Akkor külföldön is működni fog nekem?
Hívd inkább az ügyfélszolgálatot, ők látják milyen csomagot/szolgáltatásokat használsz és azok alapján biztosat tudnak mondani.
Itthonról nem lehet letesztelni egy egyszerű hívással...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!