Ki és főképp _miért_ választaná (a viszonylag drága) Közép-Olaszország helyett a (már? vagy szintén? amelyik szó megfelelőbb) nem olcsó Montenegrót/Albániát vagy úgyszint drága Görögországot? Érdeklődöm ki mit miért preferál,nem vitaindítás a kiírás.
Tudod én nem a numbeot olvasgatom, hanem utazom. Minden hónapban.
És imádom Olaszországot, de nyári célnak valóban gagyinak és túlárazottnak tartom.
Szerintem montenegró szimplán közönséges lett az elmúlt 10-15 évben, Görögország pedig sosem nőtt fel a feladathoz.
Ha egyetlen országot ajánlhatnék, az az idén Albánia.
Még.
Ők épp csak belejönnek az iparba, de 1-2 éven belül több turostát fogadnak majd, mint magyarország.
És ez nem vicc, amellett, hogy maga a csodálatos ország hihetetlen tempóban fejlődik, a turizmusuk is éves szinten TIZMILLIÓ látogatóval bővül.
Néhány éve még ott is találhattál napi tizezerből négycsillagos szuper hoteleket, most ennek kb hőszezer az alja (a gyengébb képességűek kedvéért ennyiért a balatonon egy pitrit kaptok).
Ráadásul manapság eg yalbán retőr repjegy 20-000 forint körül is simán kihozható, igen még nyárra is.
Hála a heti 8-9 repülőnek Tiranába.
Szóval nem kérdés, most még csakis oda mennék.
A covid, de főleg a háború óta Európában azért már sehogy sem lesz túl olcsó egy tengerpartozás.
Albánia valóban a legjobb ár/érték arányú hely, még úgy is, hogy a konyhájukért különösebben nem rajongok. Olaszország annak éri meg, aki rá van akadva az életérzésre, nekem személy szerint sosem volt túl vonzó, így a 6 eurós sörök meg a néhány nap után rettentően unalmas gasztronómia helyett inkább a városlátogatásokra koncentrálok, de azt meg októberben is meg lehet ejteni, elnyújtó kicsit a jobb idő és szállások is jelentősen olcsóbbak.
Hármas, ne hagyd ki a Nápolyi 1500 forintnak megfelelő összegekbe (rablásba) kerülő fagylaltot sem!
Értem én, hogy rendkívül felkapott úticél, de mégsem értem.
"A covid, de főleg a háború óta Európában azért már sehogy sem lesz túl olcsó egy tengerpartozás."
Ez, kiváltképp egy távol(abb...)i háború, miben befolyásolta/befolyásolja a turizmus árazásait? Nem kötekedés - érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!