Hova mennétek első utazásra az alábbi kritériumok mellett?
Figyelt kérdés
Szép tengerpart, szép város, illetve hegyek. Retúr repülőjegy álljon meg 100 000 Ft-nál.2023. nov. 24. 12:35
1/13 anonim válasza:
Sziciliát írom, mert nagyon szeretem. Vannak nagyon szép tengerpartjai, hegyek, csodálatos kisvárosok.
Budapestről repülővel Palermóba vagy Cataniába lehet eljutni, onnan meg vonattal vagy busszal az igényeidnek megfelelő helyre.
3/13 anonim válasza:
Hát, ez azért elég széles skála. Gyakorlatilag Európa bármely tengerparti városa szóba jöhet.
Olaszország, Spanyolország, Görögország, Ciprus, Málta...
4/13 anonim válasza:
Európa déli része eléggé..."BLACKED" mára sajnos. A Kanári-szigetek 80%-a konkrétan elesett. :(
5/13 anonim válasza:
@4 Legalább az utazási csoportot ne náciskodjátok már össze, ott az egész polrovat erre.
6/13 anonim válasza:
5. De ez nem rasszizmus! Tények!!! Akkor a lakásvásárlás rovatba se írjuk be, hogy nem annyira okos dolog nyaralót venni Ózd környéki falvakban?
7/13 anonim válasza:
4: Ha az ember külföldre utazik, akkor fel van rá készülve, hogy más nemzetiségű, bőrszínű, kultúrájú, vallású emberekkel találkozik, ezért az információért kár volt koptatnod a billentyűzeted. Mellesleg én pont azért (is) utazom, hogy ne ilyen gyűlölködő, fröcsögő emberek vegyenek körül, mint amilyen te vagy. Történetesen a fekete és latino negyedekben csak jó tapasztalataim voltak, kedves, segítőkész, barátságos emberekkel találkoztam.
8/13 anonim válasza:
7. De itt olyan a helyzet, hogy ha New Orleans fekete jazz bárjába akarok beülni, az "KICSIT" más, mint New York feka gettójában. Mind a 2 helyen lesznek színesek, csak ugye...
9/13 anonim válasza:
A kritériumok alapján Torokország: Icmeler jutott eszembe, de a repjegy árát nem tudom.
10/13 anonim válasza:
Most, hogy már fapados is megy Antalyába, én arra szavazok. A repülő konkrétan két hegy között landol, csodás a kilátás, maga a város meg egy ékszerdoboz nagyo jó strandokkal és közel van Aspendos meg a régi vízvezeték meg egy romváros, szóval bőven van mit nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!