Akinek nincs jogosítvány és nem vezet autót az tud valahogy nyaralni menni?
Figyelt kérdés
Ahogy elnézem még Siófokra eljutni vonattal is művészet, mondjuk Szolnokról.jún. 29. 10:35
1/6 anonim válasza:
Pont Siófora van nyáron közvetlen vonatjárat reggel 7.40 kor indul.
2/6 anonim válasza:
Ha nem vagy megelegedve a tomegkozlekedesi lehetosegekkel, nezz szet mondjuk az oszkar.com-on
3/6 anonim válasza:
Én pontosan ezért járok repülővel 😀
Debrecenben lakunk, még nincs két éves a fiam, ezért nekünk nagy szerencse, hogy egyre több helyre indítanak innen járatokat, ez a legegyszerűbb módja amúgy is az utazásnak szerintem ilyen kicsi gyerekkel (legalábbis ebből az országrészből).
Egyébként ezért nem is értem, hogy az ismerőseim közül miért mennek ilyen sokan Olaszországba, Görögországba, Horvátországba vagy akár a Balatonra kocsival...
4/6 anonim válasza:
Mondom: reptéri transzfer - repülés - reptéri transzfer
5/6 anonim válasza:
Bárhova eljutottam eddig tömegközlekedéssel, még kis településekre is. Nekem teljesen természetes volt mindig is, hogyha kell 1-2 átszállással, de eljutok a célomra. Sose volt autó a családban, szóval nekem ez nem okozott problémát sose. Mucsajröcsöge Alsóra is simán eljutok, ha kell.
6/6 anonim válasza:
Családdal mindig kocsival mentünk, barátokkal vonat, Balatonra, Lengyelországba, Ausztriába, Németországba... Sosem volt probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!