Mit élveznek az emberek a strandon? Én nem tudom megerteni.
33 éves vagyok de eddig nem sikerült megértenem hogy miért és hogyan bírnak ki egyesek akár több napot a strandon, tó vagy tengerparton.
Többször próbáltam de 2-3 óra után egyszerűen idegesít szinte fáj a semmittevés
Inkább körbejártam a környéket, vagy túráztam egyet ha van valami hegy a közelben.
Azt értem hogy jól esik a hideg víz, lehűt, lehet beszélgetni...
Miért jobb egy kényelmetlen nap ágyon, vagy a fűben ülve hangyákat sepergetve tenni ezt egy klimatizált étterem, vagy akár az otthon kényelme helyett?
És ha már élmész valahová nem jobb a tájat, helyi jellegzetessegeket, megnezni ahelyett hogy ha bemész a vízbe nagyon hideg ha kijossz 5 perc után izzadsz.
(Nem akarok kötekedni. Csak kivagyok hogy harmadik kapcsolatom megy tönkre emiatt)
Nem vagyunk egyformák, mondták már neked?
Neked nem jön be a strandolás, másnak meg igen.
Következő ismerkedésnél akkor kérdezz rá erre külön, hogy a másik is ugyanúgy utálja-e a strandolást, mint te.
A gyógyvizeknek különböző gyógygatásai vannak,amik jók a szervezetnek.
A hullám medence is egy külön élmény, és ha nincs hullám, akkor lehet benne úszni, vagy labdázni.
A medencéből szinte ki se kell jönni, max wc-re, enni és inni.
Van, akinek otthon nincs klímája.
Sőt, mondok valamit, egy tenger, vagy óceánparton pihenni teljesen más érzés, mint a hazai strandokon, vagy a 40 fokos kánikulában a beton tengerben rohadni a tömegben, hogy jaj azt a nevezetességet is megnézzük.
A strandon az árnyékban friss levegőn vagy kint a természetben, nem a beton dzsungelben.
Ha már itt tartunk: miért is jó túrázni? Miért jó menni-menni céltalanul (adott esetben ráadásul dög melegben), ahelyett, hogy pihennél, ha már egyszer nyaralsz, pihensz? 😀
Nyugi, költői kérdés volt, én is szeretek kirándulni, várost nézni is, de ettől még nagyon élvezem a nyaralások alatt a parton eltöltött nyugisabb napokat is.
Strandra leginkább azóta járok, mióta megszületett a fiam, de tenger vagy óceán partján egy szebb partszakaszon órákig tudom csak szívni magamba a látványt és a hamasítatlanul tiszta, sós levegőt könyvvel a kezemben anélkül, hogy egy sort is olvasnék, inkább csak nézek ki a fejemből 🙃
De annyira különbözőek az emberek, egy csak egy dolog a sok szokás közül, rengeteg más dolog is lehetne érthetetlen 😀
Én se szeretek strandolni, de más meg szeret. Nem vagyunk egyformák.
Úszni szeretek, nekem nagyjából ennyiben ki is merült a strand és a tengerpart. Feküdni egész nap a rekkenő hőségben számomra unalmas. Ha már mindenképp tenger közelébe kell menni, akkor igyekszem olyan helyre, ahol van kulturális látnivaló, lehet várost nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!