Béreltek már itt autót?
Figyelt kérdés
Utazunk holnap Görögországba azon belül Krétára, és végül mégis autóbérlés mellett döntöttünk. A Discovercars oldalán 38.000 forintért 10 napra már lehet autót bérelni, a teljes biztosítással 58.000 forint. Szerintetek ez valós összeg vagy lehet bármilyen rejtett költség? Bereltetek már innen? Több helyen kérdeztem ettől magasabb összegek voltak jóval ezért furcsa ez az 58.000.jún. 9. 08:13
1/5 anonim válasza:
Melyik szolgáltató? A discovercars csak egy közvetítő.
2/5 A kérdező kommentje:
Sterling. Viszont Krétára szűrve, 30-60 ezer között van 10 napra az autóbérlés az oldalon, több szolgáltatónál.
jún. 9. 09:19
3/5 anonim válasza:
Valósnak tűnik, annyi hogy a biztosítás az szerintem külsős biztosító. Ha náluk nem kérsz biztosítást, akkor komolyabb összegű kauciót zárolnak a kártyádon. (1000 euró, ha jól látom)
4/5 anonim válasza:
Én szoktam bérelni a discovercars-on, nem volt még gond.
5/5 anonim válasza:
Tavaly nyáron Rhodoszon béreltünk, kb. 10 perc volt az egész ügyintézés.
Aztán 6 napig használtuk majd visszavittük.
Ennyi volt, kár túllihegni.😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!