Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Még soha nem béreltem autót,...

Még soha nem béreltem autót, de most november végén Tenerifén leszünk, ahol szeretnénk bérelni. Mivel az angolt sem beszélem túl magas szinten, ezért eléggé aggódom. Mik lehetnek a buktatói?

Figyelt kérdés

Pl. sok helyen hitelkártyáról olvasok. Ez valóban hitelkártya kell, hogy legyen vagy elég a folyószámlához tartozó bankkártya?

És persze még egy csomó gyakorlati kérdés van bennem a + biztosítás szükségességétől kezdve a gumikon történő lehúzásig.

Köszönöm a tapasztalatotokat!

2016. okt. 28. 09:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem elég volt a bankkártya, amivel külföldön is lehet fizetni. Viszont magyarul senki sem fog beszélni, az 100.
2016. okt. 28. 10:07
 2/5 anonim ***** válasza:

Altalaban hitelkartya kell a nagy tarsasagoknal, a kicsiknel elfogadnak neha mast is.

Nyelvtudas nelkul nehezsegeid is lehetnek, plane ha tortenik valami baleset.

2016. okt. 28. 10:24
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem 2szer húzták le a bankkártyámat a pult takarásában.

Itthon vettem csak észre a havi számlaegyenlegnél.

Szerencsére a bankom visszaszerezte, igaz, hogy fél év alatt kb.

2016. okt. 29. 00:13
 4/5 anonim ***** válasza:
tudsz németül? lehet, hogy az segít, nagyon sok a német turista arra, ezért sokan beszélik
2016. nov. 3. 11:55
 5/5 A kérdező kommentje:
Á, sajnos németül még annyit sem tudok mint angolul :(
2016. nov. 4. 07:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!