Még soha nem béreltem autót, de most november végén Tenerifén leszünk, ahol szeretnénk bérelni. Mivel az angolt sem beszélem túl magas szinten, ezért eléggé aggódom. Mik lehetnek a buktatói?
Figyelt kérdés
Pl. sok helyen hitelkártyáról olvasok. Ez valóban hitelkártya kell, hogy legyen vagy elég a folyószámlához tartozó bankkártya?
És persze még egy csomó gyakorlati kérdés van bennem a + biztosítás szükségességétől kezdve a gumikon történő lehúzásig.
Köszönöm a tapasztalatotokat!
2016. okt. 28. 09:19
1/5 anonim válasza:
Nekem elég volt a bankkártya, amivel külföldön is lehet fizetni. Viszont magyarul senki sem fog beszélni, az 100.
2/5 anonim válasza:
Altalaban hitelkartya kell a nagy tarsasagoknal, a kicsiknel elfogadnak neha mast is.
Nyelvtudas nelkul nehezsegeid is lehetnek, plane ha tortenik valami baleset.
3/5 anonim válasza:
Nekem 2szer húzták le a bankkártyámat a pult takarásában.
Itthon vettem csak észre a havi számlaegyenlegnél.
Szerencsére a bankom visszaszerezte, igaz, hogy fél év alatt kb.
4/5 anonim válasza:
tudsz németül? lehet, hogy az segít, nagyon sok a német turista arra, ezért sokan beszélik
5/5 A kérdező kommentje:
Á, sajnos németül még annyit sem tudok mint angolul :(
2016. nov. 4. 07:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!