A Dolomitok. Rohadt könnyű ott leesni, és az halálos. Aztán veszélyes még egy őserdő ha nem ismered, mert ha ott eltévedsz, nincs tovább. De ha tudod, mi a teendő, semmi gond.
Az emberek akkor veszélyesek, ha nem ismered a körülményeit annak a helynek, ahová mész. És ekkor bármi nagyon veszélyes lehet. Különben nem, mert tudod, mikor mit kell tenned.
Ukrajna, de ott is csak kétszer megloptak három nap alatt. Ez volt a legnagyobb veszély, amibe kerültem. Buktam a hátizsákot.
40 országban jártam. Semmi para nem volt, pedig keresem a veszélyt. Besétáltam Stolipinovoba csak körülnézni, ami egy 50 ezres cigány telep Bulgáriában, voltam párszor Lazaratban, ami egy kis albán falu, ahol 700 tonna cannabist termeltek még nem régen, stoppoltam a Szaharában... szóval el szoktam menni olyan helyekre, ahol lehetne gond, de nem igazán volt soha.
Miskolc Lyukó-völgy.
Ami állítólag "ékszerdoboz" 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!