Melyik a legveszélyesebb ország, azok közül, ahol jártatok?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 20. 20:49
2/23 anonim válasza:
Nem jártam még igazán veszélyes helyen. Ha mégis erőltetetten bele akarom magyarázni, akkor talán Bosznia vagy Egyiptom, de ott is biztonságban éreztem magam.
3/23 anonim válasza:
Magyarorszag, ennel csak biztonsagosabb orszagokban jartam pedig voltam Azsiaban, Afrika es Latin Amerika tobb orszagaban.
5/23 anonim válasza:
Szerbia a jugoszláv összeomlás után. Először Irakot akartam írni, de Iraknak pont a békés részében voltam, messze voltak a harcok tőlünk, aztán beugrott, hogy a szerb-horvát határon viszont rendesen szórták az áldást, a frontvonal tőlünk pár kilométerre volt.
6/23 anonim válasza:
Szerb határ mellett nőttem fel.
Emlékszem a szerb háborúban, minden este néztük a tüzijátékokat.
Persze tudtuk ez komolyabb dolog.
Olyan is volt, hogy egy egy szabadcsapat eltévedt, magyar határőrök küldték őket jó irányba, mert már Magyarországon akartak intézkedni, csak csodálkoztak hogy senki nem érti őket.
7/23 anonim válasza:
Szomália. Bár egész Afrika egy fostömlő.
8/23 anonim válasza:
Az USA. 2001.szeptemberében New Yorkban fogalmazzunk úgy, hogy nem volt egyértelmű, mi is lesz még a folytatásban.
Aztán volt még egy kis határvillongás Grúzia és Abházia határa közelében pont azokban a napokban, amikor arra jártam - egyik fél leásta a határkarókat, a másik fél àtásta, aztán következő éjjel vissza... Csak ugye ilyenkor ki tudja, mikor sül el egy Kalasnyikov.
9/23 anonim válasza:
Japán, a sok földrengés kicsinált, minden egyes alkalommal halálfélelmem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!