Kinek volt már valamilyen utazással kapcsolatos problémája és hogyan oldotta meg?
Gyerekkoromban nagyon sokat utaztunk autóval Európában, többször kellett mennünk mindenféle szervizekbe mert vagy pont akkor lett valami baja a kocsinak, vagy kisebb baleset ért. Eleinte Daciaval mentünk, olyan szervíz nem volt egyáltalán, de valami Renault koppintás volt, ezért oda kellett vinni ilyenkor. Sajnos ezt a műsort aztán tavaly sikerült újrázni, de legalább nem Daciaval. Hollandiában történt, angolul sikerült kommunikálni (nehézkesen, valami bevándorló, talán pakisztáni? családé volt a szervíz), kártyával nem lehetett fizetni.
Spanyolországban ellopták az útlevelünket, akkor még kellett, de viszonylag kevés problémával sikerült megoldani. Voltunk a rendőrségen, de arra nem nagyon emlékszem, kicsi voltam. Emlékeim szerint viszont a konzulátuson magyarok voltak az ügyintézők, ott egyszerű volt. Viszont otthonról kellett küldetni plusz pénzt ugyancsak a lopás miatt, azt nem tudom hogy oldották meg. Kártya akkor még nem volt.
Krakkóban megbüntettek a buszon, mert az ellenőr szerint túl nagy táskáink voltak. Ezt azóta se tudom hogy jogos volt-e. Egyikünktől elkérte az útlevelét, és nem adta vissza, amíg nem szálltunk le és vettünk ki pénzt az automatából, hogy kifizessük a büntit. A kaller tudott angolul.
Amúgy az a fentieknél egy hasmenés simán lehet rosszabb, sajnos tapasztalat :p.
3.-s melyek voltak azok az afriakai orszagok?
Nekem a lgnagyobb (de leginkabb a legdragabb) gndom az volt hogy toroltek a hazafele jovo jaratomat es masik tarsasagra uj jegyeket kellett venni, ez kettonknek 300 ezer forint penkidobas volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!