Melyok országot tartjátok a legveszélyesebbnek ahol már voltatok?
Figyelt kérdés
Én a Kongói. Dem. Köztársaságban voltam 2019-ben 5 napot és nem annyira veszélyes mint egy-két másik afrikai ország.ápr. 3. 09:39
11/17 anonim válasza:
Amúgy a kérdésre visszatérve, nem voltam még ugyan, de a Kongói DK is brutális méretű ország. Ami elvileg igazán veszélyes, az a keleti fele, különösen az ugandai-ruandai-burundi határvidék a folyamatos polgárháborúkkal meg a dzsungelben rejtőzködő milíciákkal. El tudom simán képzelni, hogy ha csak az ettől 1500-2000 km-re, az ország túlsó végén lévő Kinshasába mész, és ott se tévedsz be valami nagyon zűrös negyedbe, akkor gyakorlatilag semmi extrát nem fogsz tapasztalni.
12/17 A kérdező kommentje:
Pedig csak Kinshasában voltam, az még a tűrhetőbb része.
ápr. 3. 17:10
13/17 anonim válasza:
Magyarország: Tele van Gyurcsányista bal libsivel akik át akarják műtetni a óvodások nemét, meg itt van Magyar Péter is aki olyan ijesztő és veszélyes hogy a volt igazságügyi miniszter és testőrei a takaró alá bújva rettegtek tőle, meg Magyarországnak rengeteg ellensége van pl.:Soros, Brüsszel, melegek, libsik, migránsok, Magyar Péter, stb.
14/17 anonim válasza:
Voltam Szomáliában, annál jelenleg talán Jemen és Mali veszélyesebb, meg Haiti egyes részei.
15/17 anonim válasza:
Romania. Ha megszállása magyarul és egyedül maradsz egy csoport román piassal beledkotnek. Engem azért verték meg felixfurdon a strandon mert nagymagyarorszag terkep van a hátamra tétovalva.
16/17 anonim válasza:
#15: „...nagymagyarorszag terkep van a hátamra tétovalva.”
Magyarán közveszélyes hülye vagy, csoda hogy egyáltalán a határon átengedtek 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!