Melyok országot tartjátok a legveszélyesebbnek ahol már voltatok?
Chileben zavargasok tortek ki, amikor ott voltam, ejszakara kijarasi tilalmat rendeltek el, leallt a kozlekedes.
Probaltam visszajutni a szallodaba, ugy, hogy elkeruljem a zavargasokat. Azutan ket nap mulva a repterre kellett kijutni, szerencsere az nem volt a gond, a szalloda biztositott transfert, azutan mesfel napot ultem a repteren, mire vegul elindult a gepem.
Mexikoban autot bereltem, es figyelmeztettek, hogy csak az autopalyan menjek, de eltevedtem es valami erdei uton talaltam magam. eleinte nagyon elveztem, mert gyonyoru volt, de azutan belefutottam valami satortaborba, na akkor kicsit berezeltem, de ott se tortent semmi.
Nálam az USA vezet.
(Mexikóban csak furcsa volt elsőre, hogy beállnak az autó elé, de nem voltak agresszívek egyáltalán. Inkább csak zavaróak.)
Nem igazán voltam még veszélyes országban.
Ha választani kell, akkor talán Bosznia-Hercegovinát mondanám, amikor a délszláv háború után kb. egy évvel mentünk. Nem volt amúgy olyan veszélyes az sem. Egyes magyarországi helyek lehet, hogy még veszélyesebbek is.
örményország
de akkoriban nagyobb nyugi volt, mint mostanában (mondjuk utólag tudtam meg, hogy kisebb határvillongások abban az évben is történtek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!