Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Fapados gépen ülhetek oda,...

Fapados gépen ülhetek oda, ahova akarok?

Figyelt kérdés

Jövőhéten indulok Londonba fapados géppel és az ablaknál szeretnék majd ülni. Kérhetem a jegyem oda?

Valamint, elég a személyigazolvány, igaz? Mert lejárt az útlevelem, és már nem csináltatnám addig újra... + bármilyen tippet repüléssel kapcsolatban még szívesen fogadok! Köszi! :)

2010. okt. 25. 21:23
 1/9 anonim ***** válasza:
85%

1.Igen elég az érvényes kártyás személyi igazolvány is.

2.Oda ülsz ahová akarsz,nincs helyjegy..

3.Minél korábban vetted meg a jegyet annál jobb Betűt kapsz (A,B,C,D) ezeket ráírják a beszálló kártyádra.és ebben a sorrendben mennek fel az utasok a gépre.Először a V.I.P jegyesek,majd a kismamák gyerekekkel,betegek,és utána jönnek az A.csoport,B.csoport és így tovább..

Minél később kerülsz fel a gépre annál kevesebb esélyed van válogatni az ülések között..

2010. okt. 25. 21:31
 2/9 A kérdező kommentje:
Ó, értem... én a sulival megyek, szóval nem én, hanem ők intézték. De remélem, lesz hely az ablaknál. :)
2010. okt. 25. 21:33
 3/9 anonim ***** válasza:

Németországba (germanwings) ez máshogy megy.

A jegy vételekor van lehetőséged felárért helyet választani.

Ha nem élsz vele, akkor on-line "becsekkoláskor" lehetőséged van a hely kiválasztására.

Ha sima "kapunál" csekkolsz be, akkor meg kérni LEHET helyet. (nem biztos h meg is kapod)

2010. okt. 25. 21:48
 4/9 anonim ***** válasza:
53%
Nem egészen. Oda nem ülhetsz, ahol már ül valaki. A pilóta helyére sem ülhetsz (csak ha te vagy).
2010. okt. 25. 23:14
 5/9 anonim ***** válasza:
Pedig ott mindig van ablak...
2010. okt. 26. 10:05
 6/9 anonim ***** válasza:
Én pilóta vagyok, ülhetek ahova akarok... már unom, hogy mindig az ablak mellé kell ülnöm. :D
2010. okt. 28. 23:21
 7/9 anonim ***** válasza:
(utsó vok) ez kérdés volt, csak nincs kérdöjelem
2010. okt. 28. 23:22
 8/9 anonim ***** válasza:
Légitársaság-függő, pl. Wizzair-nél székfoglalósdi alapon megy a dolog...
2010. nov. 21. 18:17
 9/9 anonim ***** válasza:
Tipp: Vegyél egy csomag rágót, és fel/leszálláskor vegyél be párat, akkor nem fog pattogni a füled.
2010. nov. 21. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!