Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Fapados járat. Csomagok? Ha...

Fapados járat. Csomagok? Ha kifizetem két csomag szállítását, akkor 3-at vihetek?

Figyelt kérdés
Ugye egy kézipoggyász díjmentesen szállítható, ha a jegyrendelésnél beállítom, hogy két csomag, mondjuk 30 kiló súlyhatárral, az azt jelenti hogy a kézipoggyász, ami max. 10 kiló, plusz két csomag, max. 30 kiló cuccal? Bocsi, soha nem repültem még fapadossal, kicsit el vagyok tévedve.
2010. aug. 4. 09:40
 1/3 anonim ***** válasza:
A kézipoggyász teljesen független a feladandó poggyásztól. Tehát a feladott poggyász a rendeléskor beállított súlyt érheti el. Ha csomagonként 30 kg-t fizettél ki, akkor csomagonként 30 kg. + A kézipoggyász tíz kilója.
2010. aug. 4. 11:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Arra viszont figyelj, hogy fapadosnál szigorúan veszik a CSOMAGONKÉNTI jelzőt. Tehát ha te vettél két csomagot, csomagonként pl. 15 kg-mal, akkor az egyik csomag nem lehet 12 kg, a másik pedig 18 kg, mert a 18 kg-osra ekkor 3 kg túlsúlydíjat kell fizetned! Ezt normál légitársaságok általában "lenézik", ott rendszerint egyben mérlegelik a csomagokat (amely megint nem túl szabályos...).
2010. aug. 4. 11:59
 3/3 A kérdező kommentje:
szőke vagyok, úgyhogy nem értem azt, hogy amikor a weboldalon megadom, hogy 2 csomag, és ott van mellette, hogy and _____ total weight. ugye ott is legördülő menü van, ha 30 kg-ot adok meg, akkor az a két csomagra vonatkozik, hogy összesen 30 kg, vagy csomagonként 30 kg?:)
2010. aug. 9. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!