Mennyi időre éri meg kimeni külföldre nyaralni?
Azért kérdezem, mert egy külföldi út nem valami olcsó.
Ketten mennénk és maximum 3 éjszakára tudnánk kimenni pl Edingburdbe.
Megéri?
Szerintem is minimum a 3 éjszaka.
Mivel néhány napos utaknál a repjegy ára arányaiban a legmagasabb, ezért először azt kell megvenni. péntek esti indulással és hétfő reggeli érkezéssel szokott egész jól kijönni. Ez két teljes napot jelent.
Ha kora reggeli indulást és késő esti érkezést tudsz kifogni, az fél-fél nap nyereség. Sajnos jellemzően nem több, mint fél nap, mert a reptérről még be kell érni a városba (illetve hazafelé fordítva), szállást általában nem lehet elfoglalni 14 óra előtt és ki kell check-olni 11 óra előtt. Ha nem akarsz csomaggal mászkálni, keresni kell egy csomagmegőrzőt (bár 2 napra egy kis hátizsák bőven elég).
8-as vagyok, azt kifelejtettem, amit utánam írtak többen is: a legnagyobb kérdés a repjegy.
Ha rugalmasak vagytok, akkor lehet jobban jöttök ki több éjszakával, mert nyerhettek annyit a repjegyen, aminél nem feltétlenül költenétek többet a szállásra.
Ráadásul mindig nézz rá a szállásárakra és a repjegyárakra is a foglalás előtt, mert pl. barátnőm viszonylag olcsó repjegyeket vett Barcelonába, de szállást már ott csak nagyon drágát találtak, mert kiderült, hogy pont akkor volt az El Clasico, amit ők nem tudtak, így arra az egy napra már minden szállás betelt :)
Mikor fogod a nyaralas szot nem hasznalni utazasnal?
Edinburgh ket teljes nap alatt teljesen megnezheto, varosnezes 2-4 nap altalaban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!