Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mennyi időre éri meg kimeni...

Mennyi időre éri meg kimeni külföldre nyaralni?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem, mert egy külföldi út nem valami olcsó.

Ketten mennénk és maximum 3 éjszakára tudnánk kimenni pl Edingburdbe.

Megéri?

febr. 20. 07:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Milyen értelemben éri meg? Pénzben nyilván nem, hiszen fizetsz erte, nem pedig kapod a pénzt erte. Élményben meg neked kell tudnod. Pl én Párizsba fogok menni konkrétan pár órára jövő nyáron. Nekem meg fogja érni, mert évek óta erre vágyom, ezt tervezem.
febr. 20. 13:15
 12/16 anonim ***** válasza:

Szerintem is minimum a 3 éjszaka.

Mivel néhány napos utaknál a repjegy ára arányaiban a legmagasabb, ezért először azt kell megvenni. péntek esti indulással és hétfő reggeli érkezéssel szokott egész jól kijönni. Ez két teljes napot jelent.

Ha kora reggeli indulást és késő esti érkezést tudsz kifogni, az fél-fél nap nyereség. Sajnos jellemzően nem több, mint fél nap, mert a reptérről még be kell érni a városba (illetve hazafelé fordítva), szállást általában nem lehet elfoglalni 14 óra előtt és ki kell check-olni 11 óra előtt. Ha nem akarsz csomaggal mászkálni, keresni kell egy csomagmegőrzőt (bár 2 napra egy kis hátizsák bőven elég).

febr. 20. 13:19
 13/16 anonim ***** válasza:

8-as vagyok, azt kifelejtettem, amit utánam írtak többen is: a legnagyobb kérdés a repjegy.

Ha rugalmasak vagytok, akkor lehet jobban jöttök ki több éjszakával, mert nyerhettek annyit a repjegyen, aminél nem feltétlenül költenétek többet a szállásra.

Ráadásul mindig nézz rá a szállásárakra és a repjegyárakra is a foglalás előtt, mert pl. barátnőm viszonylag olcsó repjegyeket vett Barcelonába, de szállást már ott csak nagyon drágát találtak, mert kiderült, hogy pont akkor volt az El Clasico, amit ők nem tudtak, így arra az egy napra már minden szállás betelt :)

febr. 20. 13:35
 14/16 anonim ***** válasza:
Ennyi pénzböl felejtsd el Dublint! Nem rosszindulstból mondom... Tavaly költöztem el onnan.... Élhetetlenül drága. A túristáknak meg pláne, a Temple Bar nsgy túrista csapda a €9-12/pint sör áraival... Meg amúgyis. Túlárazott. A szállás a Szt. patrick nap közeledte miatt aranyárbsn lesz most.
febr. 21. 02:32
 15/16 anonim ***** válasza:

Mikor fogod a nyaralas szot nem hasznalni utazasnal?

Edinburgh ket teljes nap alatt teljesen megnezheto, varosnezes 2-4 nap altalaban.

febr. 21. 23:45
 16/16 A kérdező kommentje:
#15 valoszinuleg nem fogunk sokat beszélni egymással, szóval miért kell leszólni a másikat? Semmi nem fog változni. Ha én az utazás szót fogom használni, nyaralás helyett, azért nem sokan fognak ferdén tekinteni rám. Hisz senkinem nem említem,h pontosan fixen 4 napra megyek vagy hosszú időre. Ha én több hétre megyek mert végül nem sajnálom rá a pénzt, akkor annyi időre. Senki nem fogja azt mondani. Hogy de hát utazást mondtál nem nyaralást 😂😂 de köszi, remélem te jobban érzed magad, attól h kioktattál egy idegent egy olyan dologról, ami oly kevés embernek b@sza a csőrét. 😘
febr. 22. 03:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!