Az a tévhit honnan ered hogy a magyarok nem tudnak külföldre nyaralni menni?
Figyelt kérdés
Az utazási irodák tele vannak, a nyaralások nagy része hónapokkal előre le van foglalva.2023. aug. 10. 23:10
1/13 anonim válasza:
Attól függ, kinek a tevhite ez. Mert én egyetlen egy ilyen embert sem ismerek, aki ebben a tevhitben élne.
2/13 anonim válasza:
Bizonyos zárt intézményekben biztosan vannak ilyen tévhitek is.
Troll kérdés.
3/13 anonim válasza:
A tévhit onnan ered, hogy a kérdező nem kellően tájékozott és nem rendelkezik konkrét információkkal azzal kapcsolatban, amit utána megállapít.
4/13 anonim válasza:
A magyar emberek többsége külföldön él vagy nyaral.
6/13 anonim válasza:
Én folyamatosan külföldön "nyaralok". Két évig megpróbáltam az otthoni életet, de rájöttem, hogy a "munka" nem nekem való, úgyhogy inkább "nyaralok" tovább külföldön...
7/13 anonim válasza:
Az emberek minimális százaléka utazik utazási irodákkal ma már így ebből nem lehet következtetést levonni.
8/13 anonim válasza:
Ilyet nem nagyoon hallottam. Ha nem is a tengerentúlra, de horvátba már szinte mindenki el tudna csámpázni.
9/13 anonim válasza:
15 éve nem nyaraltam se belföldön, se külföldön. Akkor tévképzetem van, valójában nyaraltam valahol?
10/13 anonim válasza:
Nem teljesen tévhit és abból ered, hogy a magyarok nem beszélnek nyelveket.
A magyarok háromnegyede alap szinten sem tud angolul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!