Az a tévhit honnan ered hogy a magyarok nem tudnak külföldre nyaralni menni?
Akinek nincs nyelvismerete, az utazási irodán keresztül megy, ahol mindent intéznek neki. Akinek van, az meg általában magának foglal és intézkedik.
Gondolom a "Balaton vs külföld" téma már unalmas, újított a kérdező egy magyarok nem nyaralnak topikkal.
10! Én még a magyart is töröm. Oroszul még a távárisucsityelnyicá sem megy.
Nem keltem jó hírünket, de soha nem volt gondom külföldön, egyet kivéve, amikor lerobbant a kocsim. Esetleg bátortalanság lehet az ok, ha nyelvtudás hiánya miatt nem utazik valaki.
Néhány egyszerű panelt meg szoktam tanulni az ország nyelvén. Pl. hogy sajnos csak magyarul beszélek. szobát foglaltam, vacsorázni szeretnék, kérem, köszönöm és persze az üdvözléseket.
Ha ez megvan, általában kedvesebbek, türelmesebbek, és valahogy megértjük egymást. Volt, hogy a szállásadóm húsz percig magyarázott nekem szlovénul, és ma sem értem, hogyan, de mindent értettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!